Novosti


17.12.2013

IZVANREDNI' RENAULT PREMIUM LANDER POSTAVLJA NOVE STANDARDE ZA PJ WEBB

"Smatramo da je Renault Lander izvanredan, i po pitanju kvaliteta i po svojim performansama."

Kompanija iz južnog Velsa koja se bavi prevozom rasutog tereta, PJ Webb Haulage Ltd., preuzela je svoj prvi Renault kamion, novi 8x4 Renault Premium Lander 460, sa menjačem Optidriver. Izvanredne performanse vozila kupljenog od kompanije Renault Trucks Cardiff, navele su vlasnike PJ Webb Haulage da poruče i drugo Lander vozilo koje će biti isporučeno u toku ove godine.

Renault Lander, sa kiper nadgradnjom, pridružiće se voznom parku kompanije koja već ima 7 različitih vozila za prevoz lomljenog kamenja, peska i šljunka za jednog od vodećih isporučioca rasutog tereta - Hanson, Cemex and Tarmac. Vozilo će se koristiti u južnom Velsu, najviše u dolini Ronda.

Fil Veb, vlasnik kompanije PJ Webb Haulage Ltd., kaže:”Od samog početka, Renault nas je privukao, jer je imao opciju sa 5-godišnjom garancijom. A kada smo isprobali demo vozilo ustanovili smo da je Renault Lander veoma kvalitetan i da ima izvanredne performanse - mnogo bolje od svih drugih kamiona u našem voznom parku - moram da priznam!”

”Kamion u potpunosti odgovara operacijama koje obavljamo na strmom terenu i u dolinama, jer je motor snažan, a ekonomičan; potrošnja goriva pri režimu rada "kreni-stani" kreće se između 7 i 8mpg, za oko 1mpg bolje od ostalih kamiona iz našeg voznog parka. Ima vrlo dobru vuču i oslanjanje, kao i radijus okretanja, što omogućava odlično manevrisanje Landerom na samoj lokaciji.”

Zatim nastavlja: “Ali, ono čime smo posebno impresionirani je automatizovani menjač Optidriver, jer se stepen prenosa menja bez trzaja, a početni stepen prenosa se podešava lako i jednostavno.”

”Slobodno mogu da kažem da smo prijatno iznenađeni kvalitetom vozila Renault Lander. I ne samo da smo poslali i drugu porudžbinu, već smo ga preporučili još jednom prevozniku koji je i sam već poručio dva kamiona!”

Kompanija PJ Webb Haulage Ltd. se nalazi u mestu Llantrisant, u južnom Velsu. Osnovana je 2003.god. i imala je samo 1 kamion. U međuvremenu se proširila i sada ima vozni park od 7 kamiona i bavi se prevozom teškog građevinskog materijala za potrebe građevinskih kompanija kao što je Hanson, Cemex and Tarmac.

Više informacija o vozilu Renault Premium Lander