Novosti


17.12.2013

BIZNIS PAKET RENAULT MASTER IZRAĐEN PREMA VAŠIM POTREBAMA OMOGUĆAVA ZNAČAJNU UŠTEDU

“Renault Master je višenamensko vozilo”

Renault Trucks Uk pokrenuo je poseban biznis paket za klijente koji se bave dostavom da bi uštedeli prilikom određivanja "paketa" dodatne opreme. Ponuda je dostupna za sva nova Renault Master 125 KS i 150 KS kombi vozila sa prednjim pogonom, u L2H2 i L3H2 veličinama.

Biznis paket sa popustom za sva Renault Master vozila ima pet vrsta dodatne opreme, prilagođenih za biznis korisnike koji se bave kurirskim poslovima, isporukom paketa i pošiljki. Cena dodatne opreme u paketu je niža nego ukoliko se oprema kupuje pojedinačno.

Ovaj povoljan biznis paket obuhvata otvaranje zadnjih vrata pod uglom od 270˚ radi boljeg pristupa, tempomat i regulator brzine, senzor za vožnju unazad. Prilikom određivanja paketa dodatne opreme, Renault Trucks klijenti koji se bave dostavom, dobiće i podne obloge od smole drveta za dodatnu zaštitu poda i bočno pričvršćenje karoserije za osiguranje tereta.

Renault Master je višenamensko vozilo, kaže Dejvid Riri,Marketing menadžer za proizvode, u kompaniji Renault Trucks: "Našom ponudom posebnih paket za isporuku, pokušavamo da istaknemo prednosti Renault Master kombija kao sredstvo za isporuku paket koje nudi značajne prednosti u odnosu na konkurenciju."

Renault Master paket za dostavu dostupan je kod svih ovlašćenih distributera u mreži Renault Trucks Velika Britanija.

Više informacija o dostavnom vozilu Renault Master