Novosti


17.12.2013

KOMPANIJA C&A HAULAGE OKREĆE SE ZA NOVIM RENAULT LANDER VOZILOM

"Renault Lander nalazi se na prvom mestu zbog kvalitetne konstrukcije i dobrog odnosa cene i performansi."

Kompanija C&A Haulage, sa sedištem u Meidenhedu preuzela je svoj prvi Renault Premium Lander 430 KS, 8x4 rigid, koji je isporučio Renault Trucks South. Kamion sa automatizovanim menjačem Optidriver i spavaćom kabinom, prvo je Renault vozilo u voznom parku C&A Haulage, koji u svom voznom parku ima sedam vozila marke Volvo, Scania i DAF. Kamion, opremljen kiperskom nadgradnjom koja ima Wilcox izolaciju, koristiće se za prevoz rasutog građevinskog materijal i peska za vodećeg proizvođača asfalta United Asphalt, koji se bavi popravljanjem i izgradnjom puteva.

Renault Lander prevoziće teret sa dve lokacije United Asphalt-a u Tejlu i Krojdonu širom jugoistoka zemlje. Ros Snejp, generalni direktor United Asphalt-a, kaže: ”Od osnivanja naše kompanije imali smo dobru saradnju sa C&A Haulage. Ova kupovina je veoma značajna investicija i pokazuje posvećenost kompanije unapređenju posla. Očigledno je da je Renault Lander savremeno vozilo i sigurni smo da će biti vredno sredstvo za obe kompanije. Osim što se odlično pokazalo u teškim uslovima u kojima mi poslujemo, vozilo je efikasno i zadovoljava sve strože standarde bezbednosti i zaštite životne sredine koje se trudimo da ispoštujemo.”

Komentarišući odluku o kupovini, Chris Antinoro, vlasnik C&A Haulage, kaže: ”Kada smo razmišljali u koje vozilo bi najbolje bilo da uložimo za naše potrebe, Renault Lander istakao se u pogledu kvaliteta izrade i isplativosti. Bili smo impresionirani njegovom potrošnjom goriva, a ima i mnogo bolju nosivost nego vozila ostalih marki iz našeg voznog parka. Takođe smo uštedeli zahvaljujući odličnom paketu finansijskih usluga koje nam je ponudio Renault Trucks Financial Services. Ovaj robustni kamion odlično izgleda. Metalik crvena boja je hrabar pomak u odnosu na tradicionalne boje našeg voznog parka i biće primetan na putu.”

Ros Snejp iz kompanije United Asphalt objašnjava kako kompanija blisko sarađuje sa ovim prevoznikom da bi napravili “vozni park za prevoz koji čine vozila samo jedne marke.” On dodaje: ”Nova upadljiva karoserija Renault Lander-a je odlična slika naše kompanije i daje jedinstven izgled kompaniji C&A Haulage. Stvarno je velika promena u poređenju sa jednostavnim, belim kamionima i kombijima koje danas vidimo na putu.”

Sedište C&A Haulage je u Meidenhedu, Berkšir. Kompanija je specijalizovana za transport materijala za održavanje autoputeva i za građevinsku industriju. Osnovao je Carmelo Antinoro, 1964. godine, sa samo jednim kamionom, a ova porodična kompanija danas radi po ugovoru, sa voznim parkom od sedam kamiona, za brojne uticajne klijente u jugoistočnoj Engleskoj. Novi Renault Lander posvećen je sećanju na pokojnog Carmelo Antinora.

United Asphalt je nezavisna kompanija koja je počela sa radom 2007. kada je kupila dva postrojenja za proizvodnju asfalta u Tejlu (Berkšir) i Krojdonu (Sari). U tim postrojenjima proizvodi se asfalt visokog kvaliteta, makadam i specijalni proizvodi za obradu površina za široku primenu, od izgradnje autoputeva do održavanja domaćinstava.

Više informacija o vozilu Renault Premium Lander

Posetite veb-sajt United Asphalt