Novosti


17.12.2013

EKONOMIČNA VOZILA RENAULT PREMIUM ZAUZELA SU VODEĆA MESTA U KOMPANIJI FREIGHT MOVEMENT

“Vozila Renault Premiums su odlična."

Zbog impresivne uštede goriva i pouzdanosti, Freight Movement Ltd, jedna od vodećih kompanija za prevoz i logistiku u južnom Velsu, kupila je još osam Renault Premiuma ove godine. Nova vozila, koja su zamenila MAN-ova, čine preko dve trećine voznog parka kompanije, što potvrđuje da je Renault njihov izbor broj jedan.

Osam Renault Premium 460 6x2 tegljača, koje je isporučio zastupnik Renault Trucks Cardiff, opremljeni su Privilege kabinama i Optidriver automatskim menjačima. Vozila će raditi na svim delatnostima kompanije Freight Movement, neki će preuzimati lokalne isporuke u okviru UPN mreže za isporuku paleta preko dana, a zatim i noću; drugi će preuzimati direktne opšte isporuke širom Velike Britanije.

Pol Harli, generalni direktor, Freight Movement Ltd.,kaže da je kompanija naručila osam novih vozila Renault Premium posle impresivnog rezultata u uštedi goriva koji su pokazala dva vozila Renault Premium kupljena 2011.god. : "Renault Premium štedi mnogo više goriva od ostalih kamiona iz našeg voznog parka, uz potrošnju u proseku preko 9 mpg za različite poslove i sa odlično iskorišćenom težinom koja omogućava da Freight Movement ponudi bolje usluge svojim klijentima.”

On dalje kaže: “Vozila Renault Premium su veoma isplativa, lako se održavaju i veoma su pouzdana - nismo imali nikakve kvarove otkad smo ih kupili.”

“Povratne informacije koje smo dobili od vozača su veoma pozitivne, a automatski menjač je postao veoma popularan, kao i Premium-ov impresivni obrtni momenat koji mu daje odličnu vučnu snagu.”

Kompanija će dodati još Renault vozila svom voznom parku, a već su dodali i novi Renault Master kombi sa ceradom, jer se posao sve više širi.

Freight Movement Ltd. nudi kompletnu logistiku i menadžment vozila, pružajući usluge na nacionalnom i međunarodnom nivou. Sa sedištem u Njuportu, u južnom Velsu, usluge koje pruža obuhvataju transport i logistiku, skladištenje i čuvanje. Kompanija poseduje vozni park od preko 35 vozila i preko 50 prikolica, kao i 35.000 m2 prostora za skladištenje. Njihovi klijenti su između ostalih: Moulded Foam, CHEP, HeathPak Ltd., KMS Components i Richards & Appleby Ltd.

Više informacija o Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije Freight Movement websajt