Novosti


17.12.2013

FREE FLOW CONCRETE U SVOJ VOZNI PARK UVODI PRVI RENAULT KERAX

"Demo vozilo je ostavilo odličan utisak na mene, Kerax se odlično ponaša u vožnji".

Proizvođač gotovog betona, Free Flow Concrete Ltd., preuzeo je svoj prvi Renault kamion; Renault Kerax 430.32 8x4 sa Optidriver+ automatskim menjačem. Kamion Euro 5, sa EEV motorom, isporučio je zastupnik Renault Trucks Essex, i biće priključen voznom parku kompanije, koji čine 3 Scania vozila.

Novi Renault Kerax opremljen je sa Reimer R950 mobilnim mikserom za beton, koji isporučuje i montira Mastercrete Ltd. Koristiće se za snadbevanje i mešanje betona za razne lokalne projekte izgradnje u Worcestershire oblasti, uključujući razne fondacije, garaže, podove i komercijalne i poljoprivredne potrebe.

Sajmon Lang, vlasnik, Free Flow Concrete, kaže: “Mi smo ranije radili isključivo sa Scania vozilima, ali onda smo dobili priliku da isprobamo Renault Kerax kiper. Ja sam bio izuzetno impresioniran ovim vozilom, Kerax je bilo lepo voziti, pogonska linija je besprekorna, a Optidriver+ menjač je veoma efikasan.”

On dalje kaže: “Mi imamo različiti dijapazon klijenata kojima isporučujemo beton, od vlasnika kuća do građevinskih projekata za izgradnju autoputeva, i zbog toga nam je potreban pouzdan kamion. Ranije smo imali probleme, jer kamioni u našem voznom parku nisu bili pouzdani, Kerax nas je privukao zbog svoje reputacije, pouzdanosti, ali i usluga servisa koje pruža Renault ”

Odlične usluge servisa koje obezbeđuje zastupnik, takođe su jedan od razloga što se kompanija odlučila za Renault, a trogodišnja garancija za Renault Kerax je bila dodatni motiv.

Free Flow Concrete je nezavisna, porodična kompanija osnovana 2000. god. Kompanija dostavlja svež beton proizveden u kompjuterski kontrolisanom i kalibrisanom Reimer Volumtric Mikseru. Sa sedištem u Redditch-u, Worcestershire, Free Flow Concrete posluje u područjima Worcestershire i Warwickshire, uključujući Bromsgrove i Droitwich.

Više informacija o Renault Kerax

Posetite veb-sajt kompanije Free Flow Concrete