Novosti


17.12.2013

HAMPSHIRE PLANT AND ACCES PREUZIMA 4 RENAULT VOZILA ZBOG NJIHOVOG IMPRESIVNOG PONAŠANJA NA PUTU I EKONOMIČNOSTI

Kompanija Hampshire Plant and Access Ltd. (HPA) investirala je u svoja prva četiri Renault kamiona za svoj mešoviti vozni park od 10 vozila, preko Renault Trucks prodajnog centra, Sparks Commercial Services. Tri kamiona Premium Lander 380.26 6x2 i tegljač Renault Premium 460.25 6x2, sa produžnom utovarnom rampom opremljeni su Renault Trucks Optidriver automatizovanim menjačem, koji pokazuje impresivne performanse na svim terenima.

Novi kamioni transportuju postrojenja na gradilišta i za građevinsku industriju iz tri skladišta kompanije u Winčesteru, Southemptonu i Salizberiju. Prevoze od i do lokacija klijenata u Hemšajru, preko juga Engleske i do Londona.

Riki Hal, transport mendžer u kompaniji Hampshire Plant and Access, kaže:" Kada smo planirali da modernizujemo naš vozni park u skladu sa London LEZ (zona niske emisije štetnih gasova), želeli smo da pazimo na troškove, ali da ne izgubimo na kvalitetu. Renault Premium i Renault Lander imaju niz prednosti koje su nama ključne, a jedna od glavnih je Optidriver menjač. Ovo su naši prvi kamioni sa automatskim menjačem i uvideli smo da se njima mnogo lakše rukuje, a i ekonomičniji su i manje zamorni za vozača".

Vozači vole ergonomski dizajn komandi na volanu; sve im je na dohvat ruke i tako su bezbedniji na putu.

Komentarišući izbor vozila, on kaže:"Kupili smo Renault Premium Lander zato što je pouzdan. Nudimo uslugu istog dana, često moramo da isporučimo pogone za nekoliko sati, tako da ne možemo da priuštimo kašnjenja ili probleme sa kamionima, a Lander nam je garancija da možemo izvršiti isporuku".

Hampshire Plant and Access Hire Ltd. osnovan je 2008.god., a specijalizovani su za isporuku opreme za postrojenja, uključujući bagere, dampere, viljuškare, kao i pogonsko iznajmljivanje platformi za rad na visini, kao što su dizalice, zglobne platforme i makazaste platforme.

Više informacija o vozilu Renault Premium Lander

Više informacija o Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije Hampshire Plant and Access websajt