Novosti


17.12.2013

JOŠ OSAMDESET RENAULT TRUCKS VOZILA ZA KOMPANIJU ICELAND

"Izabrali smo Renault zbog ekoloških karakteristika& ekonomične potrošnje.”

Vodeći britanski lanac prehrambenih prodavnica, Iceland, kupio je devet Renault kamiona 2009.god., a sada je naručio još 80 vozila preko Renault Trucks UK. Još devet kamiona Renault Midlum 18t 270.18 sa Optitronic menjačem i rashladnim komorama krenulo je na put u julu, a 71 vozilo Renault Premium 4x2 460.18 EEV tegljač, sa kabinama Privilege i Optidriver menjačem isporučeni su od oktobra do januara 2012.god.

Vozila Premium će vršiti isporuku za 748 prodavnica Iceland-a širom zemlje, iz četiri strateški postavljena skladišta. Devet vozila Midlum vršiće isporuku iz skladišta kompanije u Swindonu i Enfildu. Oni su zbog svoje pokretljivosti idealni za isporuke u radnjama koje imaju ograničen pristup.

Cilj Iceland-a bio je da nabavi čistija, "zelena" vozila, koja nemaju negativan uticaj na životnu sredinu i zato su odlučili da kupe vozila Premium sa motorima usklađenim sa EEV (ekološka vozila) standardom. Dejvid Roulend, menadžer za plan i razvoj u kompaniji Iceland, kaže:"Naši Premium tegljači rade dobro, a Renault Trucks nam je pružio odličnu uslugu, uključujući i Optifuel Infomax sistem za šefove voznog parka.”

On dalje kaže:"Odlučili smo da dodamo Renault Trucks voznom parku zbog konkurentog paketa, ekoloških prednosti EEV (ekološkog) motora vozila Premium i mogućnosti da pratimo potrošnju goriva.”

Iceland je jedan od vodećih britanskih prehrambenih lanaca, sa mrežom od preko 740 radnji širom zemlje koji u ponudi ima širok asortimanih smrznutih proizvoda, svežih i rashlađenih namirnica. Kompanija je takođe poznata po povoljnim cenama, inovativnim proizvodima, a nedavno je dobila i priznanje kao najbolja kompanija za zaposlene u Velikoj Britaniji. U novembru 2010.god., kompanija je proslavila 40. godišnjicu.

Saznajte više o Premium Long Distance

Saznajte više o Midlum Optitronic