Novosti


17.12.2013

KOMPANIJA KINGMAN SERVICES ODABRALA JE NOVE MODELE RENAULT LANDER

“Vozila Renault Lander imaju odličnu vrednost u odnosu na cenu."

Kingman Services, kompanija specijalizovana za transport materijala u rasutom stanju, preuzela je dva nova kamiona Renault Premium Lander 380 KS 8x4, opremljena sa dva Thompson kipera. U ovom značajnom poslovnom poduhvatu MV Trucks-a, distributera Renault Trucks i kompanije Renault Trucks, Renault kamioni su se po prvi put pridružili voznom parku pomenute kompanije koji broji 50 vozila marke Mercedes, DAF i MAN.

Vozila koja su unutar voznog parka zamenila dva starija DAF-a, biće korišćena za transport robe za kompanije koje posluju u građevinskom sektoru, kao što su Hanson, Cemex, Tarmac, London Concrete i Bretts, ali i za manje kompanije i pojedinačne klijente. Oni će raditi u okvirima M25, prvenstveno u Londonu.

Terry Francis, direktor Kingman Services-a, kaže: “Značajna prednost za nas jeste lakša šasija vozila Renault Lander. Nosivost ovih novih vozila iznosi oko 19.5 tona, što je za oko pola tone više u odnosu na ostale marke. Uzimajući u obzir to da mi vršimo transport velikih količina robe i da smo plaćeni po tonaži, ovo je za nas daleko ekonomičnija varijanta.”

On nastavlja: “Vozila Renault Lander predstavljalju odličan odnos kvaliteta i cene, pa je upravo to uz paket održavanja i opšte troškove oko vozila bio odlučujući faktor pri kupovini Renault vozila.”

Kompanija Kingman Services osnovan je 1993.god. nakon spajanja R Kingman Services-a i London Aggregates. Kompanija je specijalizovana za prevoz i isporuku materijala u rasutom stanju. Njihov vozni park samoistovarivača posluje iz dve baze u Vimbldonu i Griniču, kancelarije, radionice i skladište nalaze se, takođe, u Griniču. Kompanija ima i miksere za beton u svom voznom parku.

Kingman Services je radila na velikim projektima kao što su Emirates Stadion, Stratford Box i Dagenham Precast za delove Channel Tunnel-a. Preko tri godine bila je angažovana na izgradnji objekata za Olimpijadu 2012, sa 10 miksera i 15 samoistovarivača, u ime kompanija DB Schenker i Hanson Premix.

Više informacija o Renault Premium Lander

Posetite veb-sajt kompanije Kingman Services