Novosti


 

17.12.2013

NAJBOLJE VOZILO POSTIŽE POTROŠNJU OD 11.13 MPG TOKOM DEMO PROGRAMA RENAULT TRUCK COMMERCIALS

Renault Truck Commercials pokrenuo je atraktivni demonstracioni program prošlog decembra, u kom učestvuju Premium Long Distance tegljači brendirani u bojama britanske i velške zastave, koji su bili i te kako zapaženi širom Velike Britanije. U sklopu programa, kompanija je beležila potrošnju goriva na kraju svakog demonstracionog perioda, (obično na nedelju dana), s tim da je jedno vozilo imalo povraćaj od 11.13 mpg.

Demonstracioni program osmišljen je da pokaže karakteristike Renault Premium Long Distance tegljača kao jednog od najproduktivnijih i najudobnijih vozila na tržištu, koje ima smanjenu potrošnju goriva. Rezultati nisu razočarali, sa veoma respektabilnim ukupnim prosekom od 9.58 mpg, koji je postignut na svim probama.

Kristof Blazer, generalni direktor kompanije Renault Truck Commercials, objašnjava:"Želeli smo da damo primer i pokažemo našim klijentima šta mogu dobiti sa vozilima Premium Long Distance.

Koristili smo naš Optifuel Infomax sistem za prikupljanje i analiziranje podataka da beležimo rezultate demonstracionih vozila na početku i kraju svake probe i onda smo direktno klijentima podneli izveštaj, kao deo naše povratne informacije.

Najbolji rezultat u potrošnji goriva tokom našeg programa bio je 11.13 mpg, dok su na ostalim probama redovno zabeleženi rezultati preko 10 mpg. Ukupan prosek od 9.58 mpg je veoma zadovoljavajući, jer se kompanije koje su isprobavale vozila bave različitim poslovima".

Kristof dalje kaže:"Prodali smo preko 50 Premium-a posle ovog programa, a većina kupaca je važna za Renault Trucks, kao što su JJ Bartletts and Sons i Ralph Coleman. Zapravo, sva naša demonstarciona vozila bila su prodata i pre nego što se završio program!"

Nakon ovog uspeha, Renault Truck Commercials je naručio još 4 Premium 460.25 6x2 tegljača za dugolinijski transport u bojama britanske zastave, koje će koristiti kao demonstraciono vozilo za grupaciju.

Možete se informisati o probnoj vožnji ovih novih vozila putem email-a: farida.timsiet@renault-trucks.com ili kontaktirajte najbližeg Renault Truck Commercials zastupnika.

Kliknite ovde za više informacija o Renault Premium Long Distance

Kliknite ovde da posetite veb-sajt Renault Truck Commercials