Novosti


17.12.2013

NOVA SEZONA, NOVI KAMION ZA TRKE ZA RENAULT TRUCKS -MKR TECHNOLOGY

Tim Renault Trucks-MKR Technology planira da zadržI titulu evropskih šampiona

Novi trkački kamion za tim Renault Trucks-MKR Technology predstavljen je na prvoj trci 2013 FIA evropskog šampionata u trkama kamiona. Kamion je predstavljen u Mizanu, Italija, a dizajn je u skladu sa novom serijom koju će proizvođač prezentovati u Lionu, 11. juna. Bruno Blin, predsednik kompanije Renault Trucks, prisustvovao je ovom događaju nakon koga je Adam Lacko u finišu trke obezbedio drugo mesto za svoj tim.

Zavese zatvorenog boksa tima Renault Trucks-MKR Technology bile su spuštene sve dok se nije završila konferencija za novinare 17. maja. Tada su svoju dužnost ispunili Bruno Blin i Mario Kres, direktor MKR Technology.

O proizvodu koji je delo centra za dizajn kompanije Renault Trucks, Erve Bertran, direktor za dizajn Renault Trucks-a, je rekao: “Želeli smo da dizajnom istaknemo vizuelnu različitost Renault Trucks-a da bi ovi trkački kamiona bili dosledni našoj budućoj seriji.” Nastavio je: “Jedino logično rešenje jeste da se na duhovnom i vizuelnom nivou trkački kamioni ogledaju u našim budućim modelima.”

Adam Lacko je na stazi ostvario značajan rezultat tokom poslednje trke ovog vikenda. Sa svojim kolegom iz tima Markusom Besigerom, on se priprema za sezonu koja će sigurno doneti uzbuđenje i mnogo borbe, jer tim Renault Trucks-MKR Technology namerava da zadrži titulu evropskog timskog šampiona.

Sledeća trka se održava u mestu Navara, u Španiji, 1. i 2. juna.

Posetite veb-sajt MKR Technology