Novosti


17.12.2013

NOVI MODELI RENAULT PREMIUM ZA PROSLAVU 25-GODIŠNJICE KOMPANIJE TWT LOGISTICS GROUP

"Premium je veoma kvalitetan proizvod, smatramo da ima vrednost više u odnosu na cenu.”

Vodeća nacionalna kompanija za logistiku, TWT Logistic, preuzela je dva nova vozila 6x2 Renault Premium 460.25s sa Excellence kabinama, od kompanije Renault Trucks Cardiff. Nova Renault vozila prva su u voznom parku koja je će imati karoseriju sa logotipom kompanije da bi se proslavilo 25 godina uspešnog poslovanja u logističkoj industriji.

TWT Logistics prevozi različite proizvode za mnoge renomirane kompanije širom zemlje i investirala je u nova Renault Premium vozila zbog povećanja broja klijenata i sve veće potražnje. Renault vozila su najnovija koja su priključena voznom parku od 70 vozila u kojem ima više od 30 Renault vozila.

Komentarišući odluku kompanije da proširi svoj Renault vozni park, Trevor Tejlorr, generalni direktor Grupe, TWT Logistics Group, kaže: “Mi smo posebno impresionirani vozilima Premium iz našeg voznog parka, od kojih najnoviji redovno dostižu preko 9mpg. Premium je odličan proizvod i mi smatramo da je veoma isplativ.”

On dalje kaže: “Veoma je važno da ih vozači prihvate, a njihove povratne informacije su uvek bile pozitivne. Novi kamioni su prvi iz Renault serije koje ćemo mi naručivati u bliskoj budućnosti, kako budemo povećavali naš Renault vozni park da bismo ispunili naše poslovne potrebe.”

Sa sedištem u južnom Velsu i na južnoj obali Engleske, TWT Logistics osnovan je krajem 80-ih, nudeći logistička rešenja za različite renomirane organizacije. Kompanija nudi "sve-na-jednom-mestu" za logističku industriju, iz svog sedišta veličine 15 hektara, u južnom Velsu i može se pohvaliti sa 100.000 m2 prostora za skladištenje, kancelarijama i radionicama, a ima i lokaciju od 3 hektara u Andoveru, Hempšir povezanau sa železnicom.

Više informacija o Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije TWT Logistics