Novosti


17.12.2013

NOVI RENAULT TRUCKS PAKET TRUCKPLUS POMAŽE PREVOZNICIMA DA KONTROLIŠU SVOJE TROŠKOVE

"Prevoznicima pružamo dodatnu vrednost."

Preko svoje mreže polovnih vozila –Truckplus, kompanija Renault Trucks lansirala je dva nova paketa koja će pomoći prevoznicima da kontrolišu troškove poslovanja. Novi paketi na raspolaganju su za visokokvalitetne Renault Premium tegljače, stare 3 godine ili manje, sa malom kilometražom, u konfiguracijama 4x2 ili 6x2. Cena prvog paketa je od £287 nedeljno za Premium tegljače, sa dvogodišnjom ponudom u koju je uključena kompletna popravka i održavanje (R & M). Dok je cena drugog paketa od £189 nedeljno za Premium tegljače sa dvogodišnjim osiguranjem protiv kvarova (MBI).

“U današnje vreme, kada se konstantno pojavljuju novi operativni troškovi, a cene goriva variraju, novi paketi su osmišljeni kako bi vozači bili bezbrižni i da na konkretniji način kontrolišu svoje poslovne rashode” kaže Majk Fini, glavni menadžer prodaje – iz odeljenja polovnih vozila Renault Trucks-a.

Sve Premium prikolice koje su dostupne u okviru ove ponude podvrgnute su veoma strogoj proveri koja se sastoji od 96 tačaka i pripremljeni su da ispune standarde. U ponudi je veliki broj različitih konfiguracija kabina, a najveći broj njih isporučuje se sa automatskim menjačem Optidriver+.

Dugačak spisak opcija, u koje spada i slobodan izbor boje vozila, sklopova i pribora može se dodati svakom od pomenutih paketa. Obuka vozača je takođe moguća u okviru Renault Trucks Optifuel programa, kako bi se pomoglo licima koja upravljaju ovim vozilima da iz njih izvuku maksimum, te da u vozilima koja na efikasan način već štede gorivo smanje sve dodatne troškove.

Oba paketa finansira Renault Trucks Financial Services i oni se mogu naći u nekom od 21 Renault Trucks centara za polovna vozila – Truckplus, u Velikoj Britaniji sve dok traju zalihe.

“ Premium je u Velikoj Britaniji trenutno sve priznatiji kao jedna od najproduktivnijih marki tegljača sa najefikasnijom uštedom goriva,” kaže Majk. “Popularan je i u kompanijma koje imaju vozni park i kod individualnih vozača. Sa novim dvogodišnjim R&M i MBI paketima, našim klijentima nudimo viši kvalitet usluge, pomažući im da imaju veću kontrolu nad svojim operativnim troškovima, kroz konkretnu ponudu, uz jednostavnu otplatu na fiksne mesečne rate.”

Više informacija o Renault Premium Long Distance

Posetite veb-sajt Truckplus