Novosti


17.12.2013

VOZILA RENAULT PREMIUM POVEĆAVAJU POVRAĆAJ TROŠKOVA KROZ UŠTEDU GORIVA ZA VIŠE OD 10%

"U ovom momentu, sa novim kamionima, potrošnja goriva je poboljšana za 10%."

Jedna od vodećih škotskih kompanija za transport i distribuciju, Duncan Adams Ltd, preuzela je poslednji od 44 nova Renault Premium 460.25 6x2 tegljača sa Privilege kabinama, od zastupnika Renault Trucks, Border Trucks-a. Kompanija je prvo naručila 14 vozila Renault Premium u avgustu 2011. godine, ali je kasnije povećala svoju porudžbinu, jer su prvi kamioni pokazali odlične rezultate u potrošnji goriva. Vozila Renault Premium pridružiće se voznom parku koji čine 104 vozila raznih marki, uključujući i Volvo i MAN.

Novi Renault Premiumi obavljaće prevoz kontejnera, paletnu distribuciju, prevoz drvne građe i čelika, širom Škotske i severoistoka zemlje, kao i opšte poslove prevoza za berzanske kompanije iz hemijske industrije, industrije vina i alkoholnih pića, kao i šumarskih proizvoda. Neki kamioni preuzimaće dnevne isporuke za njihove evropske klijente.

Erik Adams, direktor Duncan Adams Ltd, kaže: “Renault Premium-i pokazuju impresivne rezultate u potrošnji goriva. Primećujemo uštedu u potrošnji goriva od 10% sa novim kamionima koji prelaze 8.5 mpg. Priroda našeg posla je takva da naši kamioni dnevno prelaze 16.000 kilometara, tako da pažljivo pratimo potrošnju goriva. Bili smo toliko impresionirani potrošnjom naših prvih Renault Premium-a da smo napravili dodatnu porudžbinu Renault kamiona, kako bismo još više uštedeli. Ugovor o finansiranju koji smo sklopili sa Renault Trucks Financial Services takođe je bio odličan, dobili smo izvrstan kompletan prodajni paket.”

Osnovana 1960. godine, kompanija Duncan Adams Ltd. jedna je od najvećih privatnih kompanija za transport i distribuciju u Škotskoj. Sedište kompanije je u Grendžmutu, a skladišta imaju u Glazgovu, Tisportu i južnom Šildsu. Duncan Adams Ltd. takođe ima u ponudi objekte za smeštaj robe u kontejnere i 400 kontejnera na svojoj lokaciji. Border Trucks obavlja redovne preglede i servisiranje za Duncan Adams Renault-ov vozni park u objektima kompanije u Grendžmutu.

Više informacija o Renault Premium Long Distance

Posetite veb-sajt kompanije Duncan Adams