Novosti


17.12.2013

RENAULT MASTER USPEŠAN NA KONKURSU KOMPANIJE TOILETS+

Toilets+ prelazi sa Mercedes Sprintera na Renault Master

Vodeća kompanija za iznajmljivanje mobilnih toaleta, Toilets+ Ltd, preuzela je svoje prve Renault Master šasije sa kabinom i priključiće ih svom voznom parku u kojem preovlađuju Mercedes Sprinter vozila. Šest vozila Master DXi 2.3 (125 bp) sa L3 kabinama i jednom dCI 2.3 (150bp) sa L4 kabinom, dostavio je zastupnik Renault Trucks-a, Norfolk Truck & Van. Kao i ostalih 50 vozila iz voznog parka Toilet+, nova Master vozila imaće karakteristične registarske tablice čiji sa završetkom "LOO" (toalet).

Sva nova Renault Master vozila imaju određenu nadogradnju; oni od 125bps imaju šasiju sa ugrađenom vakuum pumpom plus mogu da nose dva WC-a, a opremio ih je M&M Commercial Bodybuilders iz Noriča; vozila Renault Master sa jačim pogonom od 150 KS opremljeni su sa platformom na kojoj mogu da nose osam WC-a i da vuku još osam. Master vozila će prevoziti iz pet starteški postavljenih skladišta kompanije širom oblasti East Anglia i South East, i dostavljaće mobilne toalete velikom broju klijenata, za razne manifestacije, venčanja i građevinske kompanije.

Dobra nosivost i konkurentni ugovor koje je ponudio Norfolk Truck & Van, razlog je zašto se kompanija Toilet+ odlučila da pređe sa vozila Mercedes Sprinter na Renault Master. Generalni direktor Mik Bouman kaže:"Mi smo pažljivo pregledali sve ponude, Renault Master je ponudio najkonkurentniji paket. Imaju veoma dobre performanse na putu, vozačima se sviđaju, što je veoma važan faktor, i nadamo se da ćemo našem voznom parku dodati još Renault Master vozila u okviru našeg programa zamene vozila."

Toilets+ očekuje da svako vozilo pređe 250,000 milja, pre nego što bude zamenjeno.

Toilets+ Ltd. preko 20 godina pruža usluge iznajmljivanja mobilnih toaleta širom Velike Britanije iz svojih skladišta u oblasti East Anglia, Londonu i na jugu Engleske. Kompanija nudi kompletne usluge koje uključuju isporuku, preuzimanje i održavanje tokom trajanja ugovora o iznajmljivanju. Na licu mesta, toalete steriliše i servisira posebno obučeno osoblje koje koristi specijalizovan vozni park kompanije. Kompanija Toilets+ nudi razne pogodnosti svojim klijentima i preko hiljadu toaleta koji se mogu iznajmiti kratkoročno ili dugoročno, od pojedinačnih toaleta, do onih sa više jedinica koji obično mogu biti isporučeni već sledećeg dana.

Saznajte više o Renault Master Šasija sa kabinom

Više informacija o kompaniji Toilets+