Novosti


17.12.2013

RENAULT PREMIUM MINI-MIDLIFTS VOZILA ZA KOMPANIJU KOJA ISPORUČUJE GORIVO U CLUGSTONU

"Vozila Renault Premium su najefikasnija po pitanju ekonomične potrošnje."

Kompanija Clugston Distribution Services naručila je pet novih Renault Premium 460.23 mini-midlift tegljača i tri dodatna kamiona, posredstvom Renault Truck distributera - firme Thompson Commercials Hull. Tegljači iz ovog novog ugovora su prva vozila koja će se pridružiti novoj logističkoj službi za snadbevanje gorivom kompanije Clugston Distribution Services i biće korišćeni da vuku prikolice ukupne bruto težine od 44 tone, sa cisternama koje imaju 6 pregrada za gorivo i istakanje pomoću pumpe. Laki mini-midlift kamioni, poručeni preko kompanije Thompson Commercials, teški su pola tone manje od standardnih mid-lift tegljača koji imaju maksimalnu korisnu nosivost od 7,680kg.

Renault Premium vozila će biti korišćena da se za renomirane klijente transportuje tečno goriva iz skladišta u Hamberu. Najdžel Grejem, menadžer voznog parka u kompanije Clugston Distribution Services, kaže: “Kao ovlašćeni Renault Truck serviser znamo da Renault Premium pruža najbolju potrošnju goriva i najniže operativne troškove tokom čitavog radnog veka vozila. Ove godine smo uzeli 17 novih vozila Renault Premium i oni će biti deo našeg mešovitog voznog parka od preko 50 Renault-a. Iskreno mogu reći da su po prosečnoj potrošnji oni najbolje što smo ikada posedovali u svom voznom parku.”

I nastavlja: “Nova mini-midlift vozila su prvi tegljači za konkretno ovaj tip posla. Imali smo probleme oko korisne nosivosti standardnih tegljača, pa smo morali da potražimo nešto što bi ispunilo zahteve naših klijenata po pitanju korisne nosivosti.”

18. aprila ove godine na FPS EXPO 2012, godišnjoj ceremoniji industrije za distribuciju goriva u Harogejtu, kompanija Clugston Distribution Services predstavila je svoju novu uslugu transporta goriva.

“Novi poduhvat dobro napreduje” kaže Najdžel Grejem. “Potražnja je trenutno zaista ohrabrujuća i angažovani smo danonoćno. Naručili smo još tri vozila Renault Premium mini-midlift kako bismo i dalje mogli da izlazimo u susret zahtevima naših klijenata.”

Clugston Distribution slavi 75-godišnjicu poslovanja i trenutno je u fazi modernizacije svog voznog parka.

Clugston Distribution Services, je članica Clugston grupe, privatne kompanije koja se bavi građevinskim radovima, logistikom i nekretninama. Osnovana je tridesetih godina prošlog veka. Clugston Distribution Services nalazi se u Skantropu, severni Linkolnšir i pruža specijalizovane usluge distribucije i skladištenja za različite industrijske sektore. Kompanija nudi rešenja za kompletnu i delimičnu isporuku, uključujući specijalizovanu distribuciju, skladištenje i vođenje transportnog inventara, čelika, proizvoda od cigle, cementa i prehrambenih namirnica u rasutom stanju.

Uprava za održavanje komercijalnih vozila Scantropa i lokalni VOSA centar za testiranje sa MOT sertifikatom, održavaju i servisiraju šlepere ove kompanije i drugih prevoznika.

Za više informacija o Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije Clugston Distributon Services