Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCKS ESSEX OTVOREN JE DO PONOĆI

“Našim klijentima smo na raspolaganju do ponoći, četiri puta u toku nedelje."

Da bi zadovojio sve veću potražnju kupaca na jugoistoku zemlje, kompanija Renault Trucks Essex, iz Vest Turoka, at West Thurrock, biće otvorena do ponoći, od ponedeljka do četvrtka, od 1.novembra. Kompanija će sada ponuditi kompletnu uslugu i popravke svih marki komercijalnih vozila i prikolica od 6:00 časova do ponoći, od ponedeljka do četvrtka, od 06:00 do 22:00 časa petkom i od 6:00 časova do 13:00 časova subotom.

Pol Ajer, menadžer prodajnog centra u kompaniji Renault Truck Essex kaže: „Kupci traže duže radno vreme da bismo izašli u susret njihovim operativnim potrebama. Produženjem radnog vremena do ponoći, tokom četiri dana u nedelji, našim klijentima pružamo veću fleksibilnost i omogućavamo im da maksimalno iskoriste svoje radno vreme. To nama, takođe, daje veću šansu da sve popravke završimo odmah, povećavamo procenat popravki koje se obave pri jednom dolasku, tako da nema potrebe da se ponovo zakazuje dolazak. Vozila su popravljena i spremna da se već ujutru preuzmu.”

On nastavlja: “ Obavezali smo se da ćemo povećati zadovoljstvo naših kupaca i vodimo kontinuirani dijalog sa našim klijentima. Slušali smo njihove povratne informacije i delovali u skladu sa njima da bismo nastavili da pružamo najbolju moguću uslugu u svakom trenutku.”

Renault Trucks Essex je smešten u Vest Turoku, nudi kompletan asortiman Renault Trucks proizvoda od 2,8 do 44 tone. Imaju modernu radionicu sa osam stanica, sa najnovijom opremom za dijagnostiku i dobro obučeno osoblje. Usluge koje pružaju su popravke i održavanja po ugovoru, servisiranje po fiksnim cenama, delovi za sve modele, priprema i prezentacija za Ministarstvo saobraćaja, kalibracija tahografa i limitera brzine, reglaža trapa, testiranje kočnica na valjku, testiranje emisije izduvnih gasova, kao i namenska služba Renault Trucks 24/7 sa pripadajućim majstorima i uslugama za vozila.

Posetite veb-sajt Renault Trucks Essex website