Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCKS PREDSTAVLJA DVE NOVE APLIKACIJE KOJE ĆE PREVOZNICIMA POMOĆI DA SMANJE TROŠKOVE

The Range by Renault Trucks je prezentacija celokupnog novog asortimana Euro 6 vozila.

Predstavljanje nove serije Renault Trucks vozila prate i dve nove mobilne aplikacije - The Range and Cost Saver. Obe aplikacije mogu da se preuzmu preko AppStore-a i Google Play-a. Nove aplikacije posebno su kreirane za drumske prevoznike i mogu se preuzeti besplatno.

The Range by Renault Trucks je prezentacija kompletno nove serije Euro 6 vozila. Aplikacija Cost Saver omogućava svima koji su zaposleni u industriji drumskog transporta da optimizuju svoje operativne troškove. Â

Korisnici aplikacije The Range mogu da pogledaju karakteristike vezane za efikasnu potrošnju, robustnost, udobnost i zaštitu vozača. Na raspolaganju je i animacija pogleda na vozilo od 360°, kao i desetine fotografija vozila. Funkcija za stupanje u kontakt sa članovima mreže omogućava dobijanje dodatnih informacija i podatke o adresi najbližeg prodajnog centra.

Dizajn i konstrukcija novog asortimana Renault Trucks vozila nastali su kao rezultat bliske saradnje sa pedesetak međunarodnih klijenata, kako bi serija poslužila kao perfektan alat uz pomoć kog će klijenti sprovoditi svoje zadatke.

Aplikacija The Range by Renault Trucks može da se preuzme sa linka: Â

AppStore: http://bit.ly/1hC9xmW
Google Play: http://bit.ly/1cvGdRd

Renault Trucks podržava svoje klijente i pomaže im da operativne i organizacione troškove smanje na minimum. Uz pomoć aplikacije Cost Saver prevoznici mogu da pogledaju rešenja koja Renault Trucks nudi da bi se, prema kategoriji vozila, smanjili svi troškovi, a mogu i da unose svoje podatke u kalkulator. Zatim, kao poslednji korak mogu da pozovu Renault Trucks kako bi definisali adekvatno rešenje koje odgovara njihovim potrebama.

Stručna ekspertiza i sveobuhvatna transportna rešenja kompanije Renault Trucks neprekidno su na raspolaganju klijentima. Proizvođač pruža podršku klijentima dokle god je vozilo u upotrebi i predlaže efikasna rešenja koja se ne odnose samo na dizajn vozila i na pružanje usluga.

Podrška obuhvata i finansiranje, osiguranje, uputstva vezana za ekonomičnu vožnju, podatke o lokalnim servisnim radionicama radi efikasnog održavanja. Novi asortiman Renault Trucks vozila i usluga osmišljen je da prevoznicima pomogne da ograniče svoje troškove.
Aplikacija Cost Saver dizajnirana je u skladu sa ovim ciljevima.

Aplikacija The Cost Saver by Renault Trucks može da se preuzme sa linka:

AppStore: http://bit.ly/1gqmDWF
Google Play: http://bit.ly/1e8L3BH

Trenutno postoji 11 aplikacija na AppStore-u i Google Play-u.

Pogledajte sve Renault Trucks aplikacije