Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCKS PREDSTAVLJA NOVI PRODAJNI PAKET SA FLEKSIBILNIM PREDNOSTIMA

"Nova ponuda je fleksibilna & imate mogućnost da izaberete odgovarajuće rešenje."

Renault Trucks će ponuditi poseban prodajni paket koji će pomoći prevoznicima da pošalju na put nova vozila, a da u isto vreme smanje troškove i povećaju profit. Ponuda će biti dostupna za sve srednje i teške kamione poručene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2011. godine i omogućiće prevozniku popust na proizvod iz celog pratećeg asortimana proizvoda i usluga u zastupništvu u kom naruči vozilo.

Kupci koji naruče Renault Midlum, Renault Premium (za Distribuciju ili Dugolinijski transport), Renault Premium Lander, Renault Kerax ili Renault Magnum mogu izabrati kako žele da iskoriste vaučer za popust u roku od tri meseca; za popravke u servisu proizvođača, ugovor o održavanju (Start & Drive), produženu garanciju za vozilo (Expandys), Renault Trucks kurs obuke Optifuel Driver ili Optifuel Manager, kao deo depozita ako je vozilo finansirano putem Renault Trucks Financial Services ili po ugovoru o zakupu kamiona preko BRS Ltd.

“Različiti prevoznici traže različite pakete usluga da bi ispunili zahteve svojih preduzeća,” kaže Najdžel Batler, komercijalni direktor Renault Trucks UK Ltd. "Mi umemo da prepoznamo njihove potrebe, a nova ponuda im omogućava da slobodno izaberu šta odgovara njihovoj kompaniji od niza dodatnih proizvoda i usluga."

Novi paket dostupan je kod svih ovlašćenih zastupnika Renault Trucks-a u Velikoj Britaniji. Kliknite na polje na desnoj strani da saznate više.

Kliknite ovde da pronađete najbližeg Renault Trucks UK zastupnika

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Midlum

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Premium Distribution

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Kerax

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Premium Lander

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Premium Long Distance

Kliknite ovde da saznate više o vozilu Renault Magnum