Novosti


17.12.2013

RENAULT TRUCKS U SARADNJI SA KOMPANIJOM THOMPSON COMMERCIALS NA IZLOŽBI TIP-EX 2012

Posetioci će moći da vide najnoviji model 8x4 Renault Premium Lander

Renault Trucks, u saradnji sa kompanijom Thompson Commercials, predstaviće tri kamiona na svom štandu na izložbi Tip-ex, ove godine. Pored novog vozila Renault Premium Lander koje služi kao demo vozilo, na izložbi koja traje od 25-27. maja 2012. biće izloženi Renault Kerax 430.32 i Renault Premium 460.25.

Posetioci će moći da vide najnoviji model 8x4 Renault Premium Lander 380.32, koji je opremljen sa Optidriver+ automatizovanim menjačem; ima ojačanu šasiju; Spavaću kabinu sa čeličnim ramom i motor Euro 5 za maksimalnu uštedu u potrošnji goriva. Namenjen je građevinskim delatnostima, posebno za snadbevanje gradilišta - gde su nosivost, komfor, mobilnost i snaga najvažniji - Premium Lander pogodan je za neravne terene. Kamion koji je izložen ima Wilcox aluminijumsku nadgradnju.

Na manifestaciji će takođe biti predstavljen Renault Kerax koji pripada kompaniji sa sedištem u severnom Jorkširu, koja se bavi rušenjem i zemljanim radovima, Peacock Brothers. Kerax je Renault-ova "radna snaga", napravljen da bi izdržao najzahtevnije uslove rada i da prenosi maksimalne težine tereta, a da pritom ima ekonomičnu potrošnju goriva. Renault Kerax 430.32 8x4, kompanije Peacock Brother, ima Euro 5 motor, ZF manualni menjač i klimu. Upotpunjen je lakom čeličnom nadgradnjom sa podnim kip-uređajem za samoistovar.

Još jedna atrakcija na štandu je Renault Premium 460.25 6x2 LD TML, sa Privilege kabinom i Optidriver+ menjačem. Veoma elegantan kamion, sa hidraulikom za istovar, to je kiper iz voznog parka kompanije Alfred Hymas Ltd, čije sedište je u Harougejtu, a posebno se ističe i frižiderom u kabini, blokadom diferencijala i Alcoa dura-bright legurama.

Renault Trucks učestvuje na izložbi Tip-ex u saradnji sa Renault Trucks zastupnikom, kompanijom Thompson Commercials, najvećim privatnim zastupnikom Reanult Trucks grupe u Velikoj Britaniji. Grupa posluje na severoistoku, i ima svoje filijale u mestima Grimzbi, Nort Šilds, Bilingem, Boroubridž, Hal, Šefild i Bostonu. Kompanija obezbeđuje, dostavlja i održava kompletan asortiman Renault Trucks komercijalnih vozila. Dobitnici su nagrada za najboljeg prodavca i najbolje pružene usluge godine u Renault Trucks mreži, a kompanija je takođe osvojila prestižnu nagradu za "Distributera motornih vozila godine" .

Više informacija o Renault Kerax

Više informacija o Renault Premium Lander

Više informacija o izložbi Tip-ex