Novosti


17.12.2013

RL HOLDING PORUČUJE RENAULT LANDER ZBOG IMPRESIVNE POTROŠNJE OD 10 PREĐENIH MILJA PO GALONU

"Premium smo uzeli kao demo vozilo, ali smo bili toliko impresionirani da smo ga na kraju kupili!"

Transportna kompanija RL Holding Transport Services Ltd. iz mesta Šropšajr, uvrstila je još jedan Renault kamion u svoj vozni park od 20 vozila, nakon što je novi Renault Premium tegljač kupljen prošle godine imao odličan rezultat po pitanju potrošnje goriva. Najnoviji kamion je novo vozilo nosivosti 26 tona, Renault Premium Lander 460 6x2 sa dve upravljačke osovine i kukom za vuču. Renault Lander je isporučila kompanija Renault Trucks Midlands. Na njemu se nalazi PM-ov kran kapaciteta 50 tona po metru koji će se koristiti za prevoz prenosnih kabina na razna gradilišta i mesta na kojima se održavaju veći skupovi, širom zemlje.

Rob Holding, generalni direktor i vlasnik kompanije RL Holding Transport kaže: “Imali smo fantastične rezultate po pitanju potrošnje sa tegljačem Renault Premium, koji je trošio između 9.3 i 10mpg. Premium smo u stvari uzeli kao demo vozilo, ali smo bili toliko zadovoljni da smo ga na kraju kupili! Nadamo se da će isti rezultat imati i novi Renault Premium Lander.”

Zatim nastavlja “Profesionalna pomoć koju nam je pružila dilerska kuća i tehničko odeljenje kompanije Renault Trucks predstavljaju naše, do sada, najbolje iskustvo. Sarađivali su sa nama tokom svih faza kako bismo osmislili i sastavili kvalitetno vozilo, odličnih karakteristika koje odgovara našim potrebama za prevoz specijalnih vrsta tereta. Izgradili smo odličan odnos sa kompanijama Renault Trucks i Renault Trucks Midlands, a veoma smo zadovoljni i njihovim post-prodajnim uslugama. Ko god kupuje kamion, ne namerava da pravi kompromis u vezi sa kvalitetnim korisničkim servisom, a Renault Trucks o nama baš vodi računa.”

Kompanija RL Holding osnovana je 1985. god., kao porodična firma specijalizovana za razne vrste isporuka na kuću, u maloprodajne objekte, na gradilišta, u industrijske pogone, za potrebe mnogih renomiranih kompanija. Usluge kojima se bave su drumski transport, prevoz građevinskih i industrijskih mašina, isporuka kranova i liftova, kompletna i parcijalna isporuka tereta i skladištenje. Sedište kompanije je u Telfordu, okrug Šropšajr, a svoje aktivnosti obavlja na teritoriji Velike Britanije i Irske.

More information on Renault Premium Lander

Posetite veb-sajt kompanije RL Holding Transport Services