Novosti


17.12.2013

SPECIJALNA SERIJA RENAULT PREMIUM TRUCK RACING 2013

MALA POTROŠNJA& VELIKO UZBUĐENJE

Posle komercijalnog uspeha specijalnog izdanja tegljača Renault Premium Truck Racing u 2011.god., Renault Trucks dopunjava svoju ponudu novom verzijom za 2013.god. Zadržano je sve ono što ga čini posebnim, uključujući i spoljašnji i unutrašnji dizajn vozila za trke MKR Technology-Renault Trucks. Sve to je spojeno sa kvalitetima drumskog vozila Renault Premium Long Distance, šampiona u maloj potrošnji goriva.

Posle nedavne pobede na trkama kamiona 2012.god., doneta je odluka da se obnovi Renault Premium Truck Racing specijalno izdanje. Tim MKR Technology-Renault Trucks je trijumfovao i želi da dobro otpočne novu sezonu koja počinje u Mizanu, u Italiji, 18. maja.

U specijalnoj Renault Premium Truck Racing seriji za 2013.god. nalaze se tegljači 4x2 ili 6x2 sa motorom Dxi11 od 460 KS i Optidriver+ automatizovanim menjačem.

Novo specijalno izdanje garantuje jedinstveno iskustvo u vožnji. Stvara atmosferu trkališta kombinovanu sa odličnim drumskim performansama i malom potrošnjom goriva, po kojoj je serija Renault Premium Route postala slavna.

Na bočnoj strani kabine, ponosno stoji broj ‘01’, kao simbol pobede na stazi. Aluminijumske felne, retrovizori u boji karoserije, crna rešetka hladnjaka sa ramom u crvenoj boji, daju mu dinamičniji izgled. A unutar vozila, vozača dočekuju sive presvlake izrađene po meri na kojima se ističe znak Renault Trucks Racing i upravljač sa crvenom kožnom presvlakom.

DXi11 motor neznatno se razlikuje od verzije za trke, ali oba motora su povezana, kako Maxim Le Beh, dizajner motora Renault Trucks Racing objašnjava: Više od 80% motora za trke zasnovano je na proizvodnji motora u skladu sa propisima FIA. Snaga motora DXi11 leži u maksimalnom obrtnom momentu koje ima pri malim brojevima obrtaja motora. Bilo da je na trkačkoj stazi ili na putu, naš cilj je isti: pouzdanost i performanse!

Specijalno izdanje Renault Premium Truck Racing 2013 već je dostupno. Kupci imaju priliku da sa kompanijom Renault Trucks podele ponos i prestiž pobede, a istovremeno dobijaju pouzdano i isplativo vozilo.

Više informacija o Renault Premium Distribution