Novosti


17.12.2013

SPECIJALNA SERIJA RENAULT PREMIUM RACING ZA KOMPANIJU BRIAN DALY

"Jedan od glavnih razloga što će se naš ceo vozni park sastojati samo od Renault vozila je ogromna ušteda na gorivu."

Jednoj od vodećih irskih kompanija za skaladištenje i logistiku, Brian Daly Transport, isporučen je novi tegljač Renault PremiumTruck Racing iz specijalne serije, kao novi vodeći kamion u njivom voznom parku od 36 vozila. Vozilo Renault Premium 460.25 6x2 LD TML iz specijalne serije obezbeđeno je preko lokalnog Renault Truck zastupnika, Setanta Vehicle Sales, i kupljeno je nakon izvanrednih rezultata potrošnje goriva koje su pokazala ostala vozila Renault Premium u njihovom voznom parku. Kamion ima Optidriver+ automatizovani menjač i obavljaće preuzimanje i isporuku za najvećeg klijenta kompanije Brian Daily Transport, Coca-Cola-u, po celoj Irskoj.

Novi Premium je najnoviji Renault kamion koji se priključio voznom parku Brian Daily Transport-a, u okviru programa koji je u toku, u okviru kojeg kompanija zamenjuje Scania i DAF kamione da bi konačno napravila vozni park sastavljen samo od Renault vozila, do sredine 2013.

Brajan Deli, generalni direktor kompanije Brian Daly Transport, kaže: "Jedan od glavnih razloga što menjamo vozni park da bi se sastojao samo od Renault vozila je ogromna ušteda goriva koju smo postigli sa Renault vozilima koja trenutno imamo. Nova Premium vozila prelaze 9-9.5 mpg, u poređenju sa 7-7.5 mpg na starijim DAF-ovima, što je izvanredno. p>

Post-prodajne servisne usluge su takođe navedene kao ključni razlog za prelazak na Renault: "Imamo odličan odnos sa kompanijom Setentam, koja nam uvek nudi brzo servisiranje, što znači veoma kratko vreme zastoja. Oduševljeni smo novim Premium vozilima. Dizajn inspirisan trkama izgleda fantastično na putu, a ima i najmanju potrošnju goriva i najbolju korisnu nosivost na tržištu.p>

Brian Daly Transport je porodična kompanija, koju je osnovao 1992.god. Džon Deli je preneo na svog sina Brajana 2007.god. Kompanija nudi kompletne usluge skladištenja i distribucije iz svojih novih prostorija u Belikulin, Blančerdstaun. Njihovi verni klijenti, čiji broj raste, uključuju i Coca Cola-u, STL i British Sugar. Kompanija isporučuje pet miliona paketa Coca-Cola proizvoda godišnje širom Irske.

Više informacija na Renault Premium Distribution

Posetite veb-sajt kompanije Brian Daly