Novosti


17.12.2013

MASTER ECO PLUS, NOVO KONKURENTNO FINANSIRANJE KOMPANIJE RENAULT TRUCKS, NAMENJENO JE PREVOZNICIMA KOJI VODE RAČUNA O TROŠKOVIMA

"Fantastična ponuda obuhvata bolje niske kamate za finansiranje lakih komercijalnih vozila.”

Renault Trucks ima zadovoljstvo da najavi novi Renault Master ECO, ključnu novinu u svojoj raznovrsnoj seriji lakih komercijalnih vozila. Optimizovan za ekonomičnu potrošnju goriva, Renault Master ECO koristi 7% manje goriva od svog prethodnika i specijalno je dizajniran da redukuje troškove koji nastaju u svim vrstama primene. Kako bi doprineo promociji novog vozila Renault Trucks je osmislio konkurentnu finansijsku ponudu, sa kamatnom stopom od svega 0.99% do kraja ove godine na sva vozila Renault Master koja se poruče isključivo preko Renault Trucks finansijske službe.

Komentarišući ovaj sjajan paket usluga namenjen operaterima koji vode računa o svojim troškovima, Najdžel Batler, komercijalni direktor Renault Trucks, kaže: “Uz značajno manju potrošnju, novi Renault Master ECO pruža odličnu ekonomičnost u potrošnji goriva. Verzije od 100 i 125 KS su već dostupne i to u okviru fantastične ponude koja podrazumeva niske kamatne stope.”

Praktični Renault Master ECO u ponudi je sa velikim izborom karoserija, među kojima su dostavna vozila, teretna vozila, mali kamioni sa kabinom za smeštaj putnika, minibusevi i verzije sa platformi, dok se ukupna težina vozila kreće od 2.8 do 4.8 tona. Modeli sa pogonom na prednje točkove imaju vazdušni sistem oslanjanja, kao i novi radio sistem i sistem satelitske navigacije.

Produktivnost je povećana kroz unapređenu korisnu nosivost i tovarni prostor, pa Renault Master ECO dostavno vozilo ima čak 17m3korisne zapremine i 2,254kg korisne nosivosti; dok verzija šasija sa kabinom ima korisnu nosivost od 2,529kg.

U ograničenom periodu finansijska služba Renault Trucks-a pruža klijentima mogućnost da iskoriste niske kamatne stope na sva vozila iz serije LKV registrovana do 31.st decembra. Atraktivan način finansiranja obuhvata kamatnu stopu od samo 0.99% u periodu od prve tri godine, što prevoznicima može doneti uštedu od 45 funti mesečno, koja tokom četvrte i pete godine raste na 1.49%, tj. 1.99%.

Ovu ponudu pružaju svi ovlašćeni Renault Trucks distributeri širom Velike Britanije.

Više informacija o finansiranju Renault Master-a

Više informacija o Renault Master dostavnom vozilu

Više informacija o Renault Master šasija sa kabinom i kabini sa platformom

Više informacija o Renault Trucks finansiranju i osiguranju