Novosti


 

17.12.2013

UZ POKLON PAKETE MANJA POTROŠNJA GORIVA I VEĆA PRODUKTIVNOST SA NOVOM GAMOM VOZILA

UZ POKLON PAKETE MANJA POTROŠNJA GORIVA I VEĆA PRODUKTIVNOST SA NOVOM GAMOM VOZILA

/Renault Trucks UK Ltd ima u ponudi dva nova ekskluzivna paketa, koji će biti besplatni, za sve nove porudžbine do 31. decembra 2013. godine. UK Fuel Eco paket, osmišljen da pomogne prevoznicima da još više uštede gorivo sa svojim Renault Trucks vozilima i Renault Simplicity paket, koji obuhvata dvogodišnji ugovor o servisu i proveri ili popravkama i održavanju, u zavisnosti od modela. Oba paketa osmišljena su da bi poboljšali Renault Trucks-ov koncept "ukupni troškovi vlasništva" i pomažu prevoznicima da maksimalno produže vreme ispravnog rada, produktivnost i profitabilnost u toku radnog veka vozila.

“Uvereni smo da je naša nova linija vozila napravljena da bi omogućila maksimalnu efikasnost i produktivnost našim prevoznicima," kaže Najdžel Batler, komercijalni direktor.”Uvođenje Fuel Eco i Renault Trucks Simplicity paketa, naš je način da pružimo još bolje usluge prevoznicima, sa alatima i ponudama pomoću kojih će se osigurati optimalne performanse ovih novih fantastičnih kamiona."

UK Fuel Eco paket sastoji se od tri ključna elementa za još veću uštedu goriva. Kao prvo, pet meseci besplatnog probnog korišćenja sistema Optifleet, telematskog rešenje Renault Trucks. Sva srednja i teška vozila u novom asortimanu Renault Trucks opemljena su odgovarajućom telematskom mrežom, za brzu i laku aktivaciju pri isporuci. Uključuje i kompletnu obuku o upotrebi sistema.

Kao drugo, Fuel Eco paket uključuje i popularnu jednodnevnu Optifuel obuku za vozače Renault Trucks-a. Osim saveta i uputstava o racionalnoj vožnji radi postizanja optimalne potrošnje goriva i bezbednosti, kurs se računa i kao sedam sati za sticanje CPC sertifikata za vozača.

Kao treće, Fuel Eco paket obuhvata niz funkcija koje dodatno pomažu u uštedi goriva. Tu spadaju Renault Trucks Softcruise i Ecoroll sistemi, plus optimizovan menjač, isklučenje motora kada je u leru, isključivanje kompresor i pumpu servo volana sa varijabilnim protokom.

“Sa novim vozilima, moguće je uštedeti do 5% goriva u zavisnosti od aplikacije koju koristite i stila vožnje, zbog inovativnog, aerodinamičnog dizajna i inženjeringa novog proizvoda," komentariše Najdžel.”Sa Fuel Eco paketom dajemo prevoznicima sve alate sa kojima raspolažemo da još više poboljšaju i povećaju njihov učinak, kao i da se poboljša komfor i sigurnost vozača.

Sa drugim paketom: Renault Trucks Simplicity - kompanija dopunjava svoj koncept "ukupnim troškovima vlasništva", nudeći prevoznicima ili besplatan dvogodišnji servis i proveru svih novih teških kamiona ili besplatan dvogodišnji ugovor o poravkama i održavanju svih novih tegljača.

Nigel dalje kaže: “Pouzdanost i efikasnost ključni su za sve poslove transporta. Deset miliona kilometara koje su tokom testiranja prešla naša vozi+P99la iz novog asortimana u proteklih nekoliko godina, u realnim radnim uslovima, dokaz su koliko su vozila pouzdana. Renault Trucks Simplicity paket jača našu veru u kvalitet i pouzdanost naših novih vozila. Omogućava našim prevoznicima da svoja vozila održavaju u okviru mreže zastupnika Renault Trucks UK, koristeći originalne delove i uz pomoć tehničara koji su u potpunosti obučeni za nove tehnologije. Bez sumnje, ovo će pomoći da se održi produktivnost i vrednost ovih radnih alatki. ”

Dva nova paketa biće dostupna za sve porudžbine novih teških vozila serije D za distribuciju, T serije dugolinijskih vozila i C i K asortimana građevinskih kamiona, do 31. decembra 2013.