Novosti


17.12.2013

VATRENO KRŠTENJE KOMPANIJE DUNMOW WASTE MANAGEMENT I PRVA RENAULT TRUCKS VOZILA U VOZNOM PARKU

Veoma smo zadovoljni što smo se odlučili da nabavimo nova Renault vozila

Kompanija Dunmow Waste Management iz Eseksa dodala je prva Renault Trucks vozila u svoj vozni park sastavljen od 20 DAF i Mercedes vozila. Na dva kamiona Renault Kerax 430.32 8x4 ugrađeni su Hyva Hook podizači, osposobljeni su za vuču i imaju Optidriver menjače. Treće vozilo je Renault Premium 460.25 6x2 TAG, tegljač sa pratećom osovinom. Sva vozila isporučila je kompanija Renault Trucks Essex, a finansirana su od strane Renault Trucks Financial Services.

Novi Renault Kerax prenosiće velike kontejnere do transfer stanice za otpad kompanije u Čelmsfordu, Eseks, od gradilišta i industrijskih kompanija širom Eseksa i okolnih područja. Renault Premium prenosi otpad od postrojenja za reciklažu kompanije do postrojenja za preradu "otpada u energiju" širom Kenta, Eseksa i Norfolka, s obzirom da se kompanija Dunmow Waste Management obavezala da sprovodi koncept „Ništa se ne vozi na deponiju“.

Sam Malins, direktor u kompaniji Dunmow Waste Management, objašnjava prelazak sa DAF voznog parka na Renault vozila:" Nakon raznih problema sa našim vozilima, želeli smo nov početak sa novim vozilom. Veoma smo zadovoljni našom odlukom da kupimo nova Renault vozila, posebno zbog odličnog servisa i podrške koju smo dobili od našeg distributera.

On kaže:" Kerax ima odličan klirens, kao i nosivost i generalno je dobar kamion za vozni park. Investirali smo u bolje specifikacije za vozilo Premium - vozač je oduševljen performansama i udobnošću, i sada odbija da vozi bilo koje drugo vozilo!"

"Osim toga, bilo je zadovoljstvo raditi sa distributerom. Mogu da nastavim da vodim svoj posao, siguran da će se oni brinuti o kamionima. Renault Trucks Essex će za nas obavljati sve popravke i održavanje, što je još jedno od pozitivnih iskustava. Nadamo se da ćemo sarađivati i u budućnosti."

Dunmow Waste Management je porodična kompanija osnovana 1987. godine sa samo jednim kamionom i nekoliko kontejnera. 25 godina kasnije, kompanija je postala uspešno preduzeće za upravljanje otpadom, koje je specijalizovano za pružanje različitih rešenja za upravljanje otpadom za veliki broj klijenata. Dunmow Waste Management pokriva sve aspekte iznajmljivanja kontejnera, za male „uradi sam“ kompanije i za velike kontraktore, za građevinske kompanije i za novoizgrađene poslovne i stambene zone. Kompanija posluje iz svog licenciranog transfer centra za otpad iz srca Eseksa i pruža usluge klijentima širom cele Velike Britanije.

Dunmow Waste Management je takođe jedna od prvih kompanija za upravljanje otpadom u Velikoj Britaniji koja nudi koncept "Ništa se ne vozi na deponiju" kao deo svakodnevne reciklaže i zalaže se da omogući da što više materijala za reciklažu bude uklonjeno i reciklirano, a da se ostatak preveze u postrojenja za preradu "otpada u energiju".