Novosti


17.12.2013

NORBERT DENTRESSANGLE PORUČUJE 13 NOVIH RENAULT TRUCKS MODELA OD BRS-A ZBOG IMPRESIVNIH REZULTATA U POTROŠNJI GORIVA

"Očekujemo da ćemo nastaviti saradnju sa kompanijama BRS i Renault Trucks.”

BRS Ltd, jedna od vodećih britanskih kompanija za iznajmljivanje komercijalnih vozila po ugovoru, obezbedila je 13 novih Renault kamiona vodećem provajderu logističkih usluga, kompaniji Norbert Dentressangle. Budući da je test vozilo Renault Midlum pokazalo impresivne rezultate u potrošnji goriva sa 13mpg, pet Renault Premium 270.18 4x2 kamiona, pet Renault Midlum 270.18 i tri Renault Midlum 180.08, svi sa automatskim Optitronic menjačem, isporučeni su preko BRS-a, sa petogodišnjim ugovorom o održavanju.

Novi kamioni nabavljeni su po Norbert Dentressangle-ovom ugovoru sa vodećim proizvođačem električne i elektronske opreme, Mitsubishi Electric. Svi kamioni isporučeni su sa novom Mitsubishi Electric karoserijom i obavljaće širom zemlje multi-drop isporuke i isporuke za sledeći dan.

Peter Firm, menadžer projekta Norbert Dentressangle, kaže: “Izabrali smo Optitronic automatski menjač za svih 13 vozila. Na ovu odluku podstakao nas je odličan rezultat u uštedi goriva koji je u julu 2012. zabeležilo test vozilo Renault Midlum 18 tona, sa impresivnom uštedom od 7% goriva.”

On dalje kaže: “Uvek smo imali dobru saradnju sa kompanijom Renault Trucks. Oni i dalje obezbeđuju pravi kamion za naš posao, a podrška koju nam pružaju zastupnici Renault Trucks-a širom zemlje je veoma efikasna. BRS Ltd. uložio je veliki trud da bi nam obezbedio kamione sa traženim specifikacijama i da bi nam obezbedio kompletne usluge podrške. Radujemo se nastavku saradnje sa BRS, kao i sa Renault Trucks-om.”

Kompanija je naručila još 40 Renault Midlum-a, preko BRS-a, koji treba da budu isporučeni krajem godine.

Toni Kreknel, menadžer prodaje za domaće klijente, u kompaniji BRS Ltd. kaže: “Veoma smo zadovoljni zbog sklapanja ovog ugovora, koji je rezultat bliske saradnje sa kompanijom Norbert Dentressangle, i na lokalnom i na korporativnom nivou, kako bismo im obezbedili odgovarajući proizvod i visok nivo usluge koji zahteva kompanija kao što je Mitsubishi Electric. Vozila koja su isporučena pokazaće izuzetnu uštedu u potrošnji goriva, a servis koji će obavljati glavni zastupnik obezbediće kontinuiranu pouzdanost proizvoda tokom trajanja ugovora. Osim toga, naša bliska saradnja sa Renault Trucks-om znači da možemo podržati svakodnevne operativne potrebe iz ugovora, na nacionalnom nivou preko mreže zastupnika Renault Trucks UK.”

Norbert Dentressangle jedna je od najvećih logističkih i transportnih kompanija u zemlji, sa preko 12.800 zaposlenih na 195 lokacija, sa 1.800 vozila i oko 2.5 miliona m2 prostora za skladištenje. Kompanija nudi kompletan asortiman usluga skladištenja i transporta, kako proizvođačima, tako i trgovcima, kao i prevoz hrane pod kontrolisanom temperaturom, usluge povratne logistike, menadžment operacija zaštite životne sredine i špediciju, a deo je i Norbert Dentressangle Group, međunarodne kompanije za transport, logistiku i špediciju, sa godišnjim profitom od 3,9 milijardi € u 2012. godini. Posluje u 26 zemalja širom Evrope, Amerike i Azije.

BRS Ltd. raspolaže velikim voznim parkom komercijalnih vozila za iznajmljivanje po ugovoru. Kompanija je osnovana 1948. godine, sedište se nalazi u Danstablu, posluje širom zemlje, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Više informacija o Renault Premium Distribution

Više informacija o vozilu Renault Midlum

Posetite veb-sajt kompanije Norbert Dentressangle

Posetite veb-sajt kompanije Mitsubishi Electric