O nama i sa vama

Magazin Optimum

RENAULT TRUCKS T HIGH 1894 EDITION

UVODNIK

125 GODINA ZNANJA I UMEĆA

Dobrodošli u najnovije izdanje Optimuma! Ovo je još jedna nova prilika da krenete na put sa nama. Odvešćemo vas u Bahrein, gde ćete se upoznati sa klijentima koji su naša vozila testirali u stvarnim uslovima tokom događaja Xperience Days. Srešćemo i ekipu koja je dizajnirala kamion Renault Trucks T HIGH 1894 EDITION, i to novo, ograničeno izdanje osmišljeno u čast 125. godišnjice naše kompanije. Ići ćemo i u Ugandu da tamo čujemo iskustva dva klijenta koji svakodnevno koriste naša vozila.
Ovo novo izdanje je isto tako dobar trenutak da vam predstavimo Renault Trucks Master Red EDITION, i to onako kako ga vidi direktor kompanije za dostavu koji ga otkriva prvi put. Fabrika polovnih vozila – Used Trucks Factory je u posebnom fokusu kao i mladi direktor-vozač koji svakodnevno koristi polovno vozilo za obavljanje svoje delatnosti.
Najzad, u ovom broju našeg magazina saznaćete kojim se akcijama bavimo zalažući se za održivi razvoj.
Kao i u svakom broju, Optimum magazin predstavlja uranjanje u svet kamiona Renault Trucks kroz pogled klijenata.

Uživajte u čitanju !

Bruno Blin 
predsednik kompanije Renault Trucks

 


 

Optimum readers can now find their magazine on the iPad in 18 languages.

The digital version of Optimum Magazine offers enhanced content: videos, 360° images, virtual visits, interactive animations. All the content can be viewed without an Internet connection once the new magazine has been downloaded into the dedicated application. The layout and content have been redesigned to provide an intuitive reading experience adapted to tablets.

Optimum Magazine is a free application available on the AppStore. Download and share, click here !