Polovni kamioni

Used Trucks by Renault Trucks : NAŠE OBAVEZE

Logo Renault Trucks Used Trucks

Zašto treba odabrati USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Kada odaberete USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, ne kupujete samo polovne kamione, već mnogo više od toga.
USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS se obavezuje da vam pruži najbolje iskustvo od odabira vašeg vozila, do predaje ključeva u ruke.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS vas podržava u uspešnom poslovanju.

used trucks by renault trucks

 

KVALITET

STANDARDI PROIZVOĐAČA

GARANCIJA PROIZVOĐAČA

STANDARDI PROIZVOĐAČA: Garantujemo poreklo, godište i kilometražu vašeg kamiona, na osnovu dokumentacije proizvođača. Kontrolišemo svako vozilo pregledom 200 tačaka i sklopova, pri čemu procenjujemo tehničke i estetske elemente, bez ikakvih kompromisa po pitanju kvaliteta. Na kamione ugrađujemo originalne rezervne delove i strogo primenjujemo procese i standarde proizvođača.


GARANCIJA PROIZVOĐAČA:
Program „Selection“ obezbeđuje garanciju koja važi do 2 godine ili 300 000 km, na ključne komponente vašeg vozila (pogonska grupa i sistem za naknadnu obradu izduvnih gasova). Osim toga, imate 2-godišnju garanciju za svaki rezervni deo ugrađen u našim ovlašćenjim servisima. Informacije o garanciji i njena kontrola, su u potpunosti integrisani u sisteme Renault Trucks.

 

 

 

REŠENJA U SKLADU SA POTREBAMA

VELIKI IZBOR

USLUGE DODATNE VREDNOSTI

VELIKI IZBOR: Nudimo vam mogućnost pristupa velikoj ponudi vozila, uključujući neke jedinstvene ponude prilagođene vašim potrebama i vašem poslovanju, koje dolaze iz naše fabrike Used Trucks Factory. Naši inženjeri dizajniraju personalizovana polovna vozila koja su izabrana, testirana, modifikovana i atestirana u fabrici Renault Trucks Factory. Nudimo vam široku ponudu dodatne opreme za optimizaciju performansi, bezbednost, boravak vozača u kabini i mnogo toga drugog!!


USLUGE DODATNE VREDNOSTI:
Nudimo vam čitav niz usluga u cilju optimizacije vašeg profita i obezbeđenja dugotrajnosti vaše investicije. Pružamo vam informacije o potrošnji goriva i usluge u cilju konkretnih ušteda. Nudimo vam usluge finansiranja, u skladu sa vašim poslovnim potrebama, kako bi vaš kamion što pre krenuo na put. Naši ugovori o održavanju i popravkama osmišljeni su tako da osiguraju poslovanje bez stresa.

 

 

 

POVERENJE

1100 SERVISNIH CENTARA

MREŽA PROFESIONALNOG OSOBLJA

BLISKA SARADNJA: Poznajemo svoje kupce i njihovo poslovanje. Nudimo vam odgovarajuće rešenje i podržavamo vas u uspešnom poslovanju. Uz našu uslugu pomoći na putu 24/7, brinemo o vašem vozilu, gde god da se nađe. Uvek smo uz vas, posvećeni podršci u vašem uspešnom poslovanju.


PROFESIONALNO OSOBLJE:
TMrežu Renault Trucks čine stručnjaci koji su osposobljeni i opremljeni najmodernijom opremom u cilju odgovarajuće i efikasne podrške. Vaše vozilo prepoznajemo u svakom od naših 1100 servisnih centara sa detaljnim specifikacijama, uključujući eventualne nadgradnje, modifikacije i garancije.

 

 

POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH NAJBOLJIH PONUDA

used trucks by renault trucks

Pronađite druge ponude na našem portalu: used-renault-trucks.com