VESTI

GRUPACIJA PIŽON DOBIJA 800.000-TI KAMION PROIZVEDEN U FABRICI KOMPANIJE RENAULT TRUCKS U BURG AN BRESU

2min
GRUPACIJA PIŽON DOBIJA 800.000-TI KAMION PROIZVEDEN U FABRICI KOMPANIJE RENAULT TRUCKS U BURG AN BRESU

6. aprila 2017. godine, kao deo ceremonije u Renault Trucks fabrici u Burg an Bresu, predsednik kompanije Renault Trucks Bruno Blin uručio je ključeve kamiona C430 sa konfiguracijom 8x4 Tijeriju Pižonu, generalnom direktoru Grupacije Pižon. Ovo vozilo je 800.000-ti kamion proizveden u Renault Trucks fabrici u Burg an Bresu, koja je počela saradom još 1964. godine.

U četvrtak, 6. aprila 2017. godine, predsednik kompanije Renault Trucks Bruno Blin uručio je ključeve od 800.000-tog kamiona proizvedenog u Renault Trucks fabrici u Burg an Bresu Tijeriju Pižonu, predsedniku Grupacije Pižon.

Ovaj jubilarni C430 8x4 kamion sa mešalicom za beton obogatiće vozni park Grupacije Pižon koji se sastoji od 500 kamiona. “Grupacija Pižon poseduje veliki broj Renault Trucks vozila. Oslanjamo se na njihov kvalitet, pouzdanost i robusnost, dugi niz godina", rekao je Tijeri Pižon, predsednik Grupacije Pižon. “Veoma smo zadovoljni  potrošnjom goriva i tehničkim inovacijama nove serije Renault Trucks kamiona, kao i njihovom udobnošću i lakoćom korišćenja. Ovi kamioni pružaju našim vozačima najbolje moguće radno okruženje.”

Tokom ceremonije Bruno Blin je izjavio: “Burg je izuzetna fabrika. Još od 1964. godine, tu se proizvode vozila koja zadovoljavaju najstrože zahteve profesionalaca, kao što je Grupacija Pižon. Naša sposobnost da pružimo upravo ono što tržište traži potiče od bliske saradnje sa našim klijentima.” Tokom ceremonije Bruno Blin je zahvalio Kertrucks-u, Renault Trucks dileru u Bretanji, koji sarađuje sa Grupacijom  Pižon.

Fabrika kompanije Renault Trucks u Burg an Bresu izgrađena je 1964. godine i zapošljava 1.400 radnika koji dnevno proizvedu 120 kamiona za dugolinijski transport, izgradnju i teške građevinske radove  serije T, C i K. Kompanija Renault Trucks ima još tri fabrike u Francuskoj i to u Lionu, Limožu i Blenvil sir Ornu.

O Grupaciji Pižon

Grupacija Pižon je nezavisna porodična kompanija koja se bavi prostornim planiranjem. Osnovana je 1929. godine, a Tijeri Pižon, unuk osnivača, preuzeo je rukovođenje kompanijom 2009. godine. Grupacija Pižon nalazi u 13 administrativnih jedinica francuskog Grand-Ouest regiona. Sastoji se od 55 preduzeća sa više od 120 agencija i proizvodnih pogona. Grupa ima 2.050 zaposlenih u šest sektora: kamenolom, javni radovi, beton, montaža, kreč i trgovina građevinskim materijalima.

Set canonical URL
Off