Rešenje za transport

TRANSPORT PAKETA: POTPUNO BEZBRIŽNA PUTOVANJA NA DUGE RELACIJE

DISTRIBUCIJA

DUGE RELACIJE

5min
T Range Optifuel Challenge

Kao profesionalac u transportu paketa, nepredviđeni događaji nikada nisu dobra vest. Potrebna su vam dugoročna rešenja za vidljivost i transport koja smanjuju vaše troškove i povećavaju lojalnost vozača. Otkrijte proizvode i usluge koje nudi Renault Trucks kako biste povećali profitabilnost i olakšali upravljanje.

Renault Trucks T: savršeno vozilo za povećanje produktivnosti

Asortiman Renault Trucks T je dizajniran za putovanja na duge relacije. To su najprikladnija vozila za prevoz paketa. Model Renault Trucks T ili T High pruža pouzdanost, visoke performanse i neverovatnu udobnost. U kombinaciji sa uslugama kompanije Renault Trucks možete povećati profitabilnost svoje kompanije i povećati vreme rada. Motor Euro 6 obezbeđuje visoku komercijalnu brzinu i odličnu udobnost u vožnji, a istovremeno ograničava zagađenje i potrošnju goriva.

Renault Trucks T

Prevoz na duge relacije: udobnost pre svega

Vozači u prevozu na duge relacije strastveno obavljaju svoj posao i obožavaju biti na putu. Provode nebrojene sate za volanom, što znači da udobnost u kabini mora da ispunjava njihova najveća očekivanja. Prilikom unošenja svojih stvari, posebno teških predmeta, mogu da koriste spoljni prtljažnik i da mu pristupe iz unutrašnjosti. Nakon ukrcavanja, napredna kabina pruža savršenu vidljivost i olakšava manevrisanje prilikom utovara i istovara.

Renault Trucks T High accessories

 

Kabina Renault Trucks T High može da se pohvali savršeno ravnim podom i visinom krova od 2 m kako bi se olakšalo kretanje, kao i prostorom za spavanje širine 2,5 m. U prostor između prednjih sedišta može da se postavi 40-litarski tihi električni frižider, a može da se postavi i sklopivi sto (maxispace kabina).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Mnogi drugi Renault Trucks dodaci su dostupni za poboljšanje udobnosti ili bezbednosti, poput vazdušnog pištolja za brzo čišćenje kabine, uređaja za zaštitu od krađe vozila ili goriva, kao i protivprovalnog uređaja koji može da bude posebno koristan noću.

Renault Trucks T High cabin

Transport paketa: isporuka do odredišta

Ako se vaša aktivnost fokusira na isporuku paketa u urbanim područjima ili isporuku do odredišta (tzv. „poslednji kilometar“), možda ćete se odlučiti za naš Renault Trucks Master. Ovo vozilo se kreće u rasponu od 3,3 do 7,5 tona, izuzetno je jednostavno za rukovanje u gradu i ima vrlo nizak prag za teret što olakšava rad vozačima i dostavljačima. Njegova zapremina tereta može da dosegne 17 m3 (dakle 5 evro-paleta), a nosivost može da dosegne 2.332 kg, u zavisnosti od modela. Da bi se smanjila potrošnja goriva, opremljen je automatskim menjačem i ekološkim načinom rada, kao i pomoćnim uređajem za menjanje brzina i sistemom Stop & Start.

Ako želite da se u potpunosti rešite troškova goriva ili morate da pristupite zonama niskih emisija, preporučujemo Renault Trucks Master Z.E. Ovo 100% električno komunalno vozilo je dostupno u šest različitih varijanti i ima radni domet od 120 km, sa baterijom od 33 kWh.

Dostupne su verzije kombija, platforme sa kabinom ili šasije sa kabinom. Jednostavno se prilagođava svim vašim potrebama, a nudi nosivost do 1.720 kg i zapreminu tereta do 22 m3.

Dugoročno rasporedite troškove

U sektoru transporta na duge relacije, svaki logistički problem može da ostavi velike posledice. Da biste raspodelili svoje troškove i smanjili broj nepredviđenih događaja, Renault Trucks nudi Start&Drive ugovore koji obuhvataju personalizovani plan održavanja u rasponu od 2 do 5 godina i do 250.000 kilometara godišnje – u zavisnosti od izabranog vozila i njegove upotrebe. Na taj način možete da smanjite troškove zastoja, olakšate administrativne poslove i dugoročno obezbedite visoke performanse vozila.

Pored toga, zahvaljujući široko rasprostranjenoj mreži u Francuskoj i Evropi, vaša vozila se mogu brzo i učinkovito održavati bez potrebe za povratkom u matičnu kompaniju.

S obzirom na to da je dostupnost vozila od presudnog značaja za transport paketa, Renault Trucks inovira svojom dinamičnom i proaktivnom uslugom održavanja: Predict. Vaš kamion je registrovan u namenskoj bazi podataka koja prati njegovu upotrebu i habanje. Kada je potrebna intervencija, savetnik će vas kontaktirati kako bi zakazao termin pre nego što dođe do kvara i u trenutku koji će najmanje uticati na vaše aktivnosti.

Smanjite troškove goriva

Potrošnja i upotreba vozila od strane vozača imaju stvarne i direktne efekte na vaše račune. Vozila Renault Trucks su razvijena tako da troše što manje goriva. Kabina Renault Trucks T ima oblik trapeza i 12° nagnuto vetrobransko staklo kako bi se povećao protok vazduha i smanjila potrošnja. Naši motori DTI 11 i DTI 13 su takođe dizajnirani da obezbede dobru komercijalnu brzinu.

Modeli Renault Trucks T ili T High mogu imati i druge opcije, što ih čini još isplativijima, zahvaljujući paketu Eco Fuel koji uključuje:

  • Eco Cruise Control režim na automatskom menjaču Optidriver
  • Odvojivi kompresor za vazduh
  • Varijabilna pumpa za volan
  • Automatsko zaustavljanje motora

Ipak, svi znamo da potrošnja ne zavisi samo od vozila, već i od načina vožnje. Obuka vozača za efikasnu vožnju igra veliku ulogu u smanjenju potrošnje celokupnog voznog parka. Kako bi vam pomogao u tome, Renault Trucks nudi svoja Optifuel rešenja. Možete imati pristup izuzetno preciznim podacima o potrošnji za sva vaša vozila, kao i informacijama o načinu na koji se koriste.

StepC_D

 

Prevoz na duge relacije: praćenje isporuka u realnom vremenu

Isto kao što nepredviđeno održavanje nikada nije dobrodošlo, i neočekivani logistički događaji brzo negativno utiču na vašu delatnost. Naše pametno rešenje za upravljanje voznim parkom Optifleet može da se koristi za učinkovito planiranje putovanja i vizualizaciju vozila u realnom vremenu zahvaljujući opciji geolociranja. Možete jednostavno pristupiti podacima o potrošnji i vremenu vožnje za svako vozilo. Ako stranka promeni nalog ili vidite da možete da dodate dostavu, imate mogućnost da preusmerite vozače ili da im jednostavno odredite novi posao bez mnogo komplikacija.

Finansirajte svoja vozila za transport na duge relacije

Renault Trucks stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u finansiranju vozila. Naše raznovrsne formule se prilagođavaju vašoj međunarodnoj transportnoj delatnosti i velikoj kilometraži koju ona podrazumeva. Na primer, nudimo sveobuhvatno rešenje za finansijski lizing, tako da možete zadržati potpunu kontrolu nad TCO-om (Total Cost of Ownership – ukupni trošak vlasništva) bez ikakvih neugodnih iznenađenja. Naši savetnici će vas voditi kroz postupak kako biste odabrali najbolje rešenje.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Pristanak na primanje komercijalnih informacija
Set canonical URL
Off