Rešenje za transport

CISTERNE ZA ČIŠĆENJE KANALIZACIJE PRILAGOĐENE ZA RAD NA KANALIZACIONIM SISTEMIMA ZA VEĆU PROFITABILNOST

DISTRIBUCIJA

5min
Renault Trucks C High pressure jetting truck

Za sve vaše radove na kanalizaciji potrebna su vam robusna i snažna vozila sa optimizovanom masom praznog vozila kako bi se olakšala izrada karoserije za ispiranje, struganje ili usisavanje kanalizacije. Renault Trucks može da vas vodi kroz postupak izbora, a nudi i namenske usluge za upravljanje voznim parkom u optimalnim uslovima.

Kamioni za ubrizgavanje vode pod pritiskom: prilagodite karoseriju svog kamiona

Radovi na podzemnoj kanalizaciji zahtevaju da vozila imaju optimizovanu masu praznog vozila, kao i da pokažu dovoljno snage i momenta za pogon neophodne opreme i pumpi. Model Renault Trucks C je vozilo razvijeno na robusnoj šasiji, nosivosti do 22,8 tona.

kg Ovo je masa praznog modela Renault Trucks C u verziji 8x4, što ga čini najlakšim na tržištu.

Sa maksimalnom snagom od 460 KS, motor DTI 11 će vam omogućiti rukovanje čak i najzahtevnijom opremom zahvaljujući dodatnom pogonu u motoru ili menjaču, u zavisnosti o konfiguraciji vozila. Njegov operativni opseg nudi 20% veći maksimalni obrtni momenat u odnosu na tržišni ekvivalent.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Renault Trucks blisko sarađuje sa svojim proizvođačima karoserije i oprema svoja vozila u skladu sa njihovim potrebama. Nadvišenje šasije se može podesiti, a na raspolaganju su podešavanja dužne u razmacima od 50 mm kako bi se izbeglo nepotrebno sečenje elemenata okvira. Proizvođači karoserije takođe imaju pristup namenskom portalu kompanije Renault Trucks Bodybuilder Portal, gde mogu da pronađu detaljne informacije i skice karoserije za svaku šasiju. Za vas to znači više opcija karoserije, pojednostavljen proces izrade karoserije i omogućavanje skraćenog vremena isporuke.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

Organizujte zadatke i pratite svoje kamione u realnom vremenu

Da biste maksimalno i što efikasnije koristili svoja vozila, Renault Trucks je razvio Optifleet, pametno rešenje za upravljanje voznim parkom. Ovaj sistem vam omogućuje planiranje ruta i vizualizaciju vozila u realnom vremenu. U slučaju nepredviđenog događaja ili promene u rasporedu, možete brzo prerasporediti vozače na druge zadatke. Takođe možete da dobijete povratne informacije o potrošnji goriva, navikama u vožnji ili dodatnom pogonu. Sve te precizne i objektivne informacije mogu da podignu svest o potrošnji goriva i mogu da posluže kao osnova za obuku u efikasnoj vožnji. Kurseve obuke Optifuel vode stručnjaci kompanije Renault Trucks, koji će vašim vozačima preneti prava ponašanja i navike kako bi im pomogli u smanjenju potrošnje goriva.

Optifleet takođe integriše podatke treće strane, tako da vaši pružaoci usluga, na primer, mogu da prate vaš vozni park na svom portalu ili komandnoj tabli.

Optifleet je pravi saveznik kada je u pitanju profitabilnost i precizno upravljanje.

Predvidite troškove održavanja i zastoja

Radovi na održavanju cisterni za čišćenje kanalizacije su veoma specifični. Zahvaljujući prilagođenim planovima održavanja, Renault Trucks preuzima odgovornost za sve postupke održavanja i administracije za vaša vozila, u skladu sa njihovom svakodnevnom upotrebom. To znači da možete da se u potpunosti usredsredite na svoju osnovnu aktivnost, bez opterećivanja kvarovima. Održavanje unutar naše mreže znači i maksimalno korišćenje znanja i visokih standarda naših timova, zahvaljujući čemu komunalni kamioni duže ostaju na svojim prvobitnim nivoima performansi.

Istovremeno, Renault Trucks nudi novu uslugu predviđanja održavanja: Predict. Umesto da se izlažete kvarovima i potencijalnim zastojima, naša usluga pruža oblik predviđanja. Podaci o vašim kamionima se čuvaju na namenskoj digitalnoj platformi koja pažljivo prati habanje na osnovu stvarne upotrebe. Ako komponenta deluje krhko ili treba da se promeni, vaš savetnik će vas kontaktirati pre nego što dođe do kvara kako bi zakazao intervenciju u trenutku koji u najmanjoj mogućoj meri remeti vaše aktivnosti. Zahvaljujući programu Predict možete da postignete maksimalnu raspoloživost.

Smanjite troškove održavanja

Cisterne za ubrizgavanje vode pod pritiskom mogu da budu skupe prilikom kupovine i zahtevaju mnogo održavanja. Da bi se ograničili troškovi održavanja, Renault Trucks predlaže korišćenje usluge eXchange. Ovaj program se zasniva na renoviranju umesto zamene. Kada je deo kamiona neispravan, rastavljamo ga i obnavljamo. Pre ponovnog puštanja u rad, novi deo se testira i odobrava samo ako ispunjava iste kriterijume kao i novi delovi. Sve komponente renovirane u standardnoj eXchange fabrici imaju dvogodišnju garanciju na ugrađene delove, uključujući i rad. To znači da možete da uštedite na održavanju vozila, a da pritom ne izgubite na kvalitetu, istovremeno stavljajući recikliranje i održivi razvoj u prvi plan.

Izaberite najbolju opciju finansiranja za vaše kanalizacione poslove

Cisterne za ubrizgavanje vode pod pritiskom zahtevaju velika ulaganja. Naši savetnici su u potpunosti svesni svih ograničenja i obima vaše delatnosti, što znači da mogu da vam ponude rešenja koja zadovoljavaju vaše potrebe do najsitnijih detalja. Naša rešenja za finansiranje i osiguranje su fleksibilna i mogu da se prilagode vašim potrebama.

Slobodno nam se obratite kako bismo se upoznali sa vašim potrebama i pružili vam prilagođene informacije.

Set canonical URL
Off