Rešenje za transport

EFIKASAN TRANSPORT ROBE NA SVIM TIPOVIMA PUTEVA

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

5min
Renault Trucks C

Bilo da se bavite žitaricama, tečnim ili čvrstim rasutim teretom, prevoz robe zahteva svestran kamion koji može da se vozi vrstama puteva i u svim vremenskim uslovima. To je nešto u čemu vam možemo pomoći zahvaljujući dobro prilagođenim proizvodima i uslugama.

Transport robe: robusno, ali udobno vozilo

Prilikom transporta robe, utovar se često obavlja na prilično teško dostupnim mestima, na nestabilnom terenu, a ponekad i u prilično nesigurnim uslovima. U želji da pruži maksimalnu bezbednost i stabilnu snagu motora, model Renault Trucks C ima ojačanu šasiju i motore u rasponu od 380 do 520 KS, sa maksimalnim obrtnim momentom dostupnim čak i u niskim brzinama – već od 900 o/min.

Renault Trucks C

Ako je teren nestabilan, automatski menjač Optidriver ima terenski režim koji pomaže u prilagođavanju promena brzina u otežanim uslovima.

Da bi se izbegla bilo kakva oštećenja ili udarci na putevima i stazama, standardna verzija modela Renault Trucks C uključuje branik sa čeličnim uglovima i zaštitnim rešetkama na prednjim svetlima. Za češću terensku upotrebu možda ćete čak želeti da postavite 100% čelični branik.

° Ovo je napadni ugao koji dopušta 100% čelični branik na modelu Renault Trucks C.

Kamioni tako mogu nesmetano da se voze po svim vrstama terena. Pored toga, šasija se može ojačati na nekoliko nivoa duž greda kako bi se obezbedila mehanička otpornost okvira.

Renault Trucks C

Nakon izlaska na put, model Renault Trucks C može da se pohvali svim prednostima kamiona za duge vožnje. Njegov oblik trapeza poboljšava aerodinamiku zahvaljujući vetrobranskom staklu pod uglom od 12°. Potrošnja goriva je tako manja.

Model Renault Trucks K takođe može da zadovolji vaše zahteve u transportu, bez obzira na to radili se o robi u rasutom stanju ili ne. Razvijen za teške građevinske radove, prilagodiće se vašim ograničenjima zahvaljujući snažnom motoru i velikoj nosivosti.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Pružite udobnost i bezbednost svojim vozačima

Dizajniran na istoj osnovi kao i kamion za duge vožnje, model Renault Trucks C nudi svu udobnost i bezbednost koju možete da očekujete od ove vrste vozila. Pristup kabini je olakšan otvaranjem vrata do 85°, kao i ravnim, širokim, stepenicama sa zaštitom protiv klizanja. Dodatna bočna stepenica sa ručkom na krovu omogućuje vozaču jednostavnu i sigurnu proveru tereta kamiona.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Napredna pozicija kabine nudi široku vidljivost i prostrani prostor u kabini širine preko 2,5 m, sa jednim ili dva ležaja. Sve upravljačke funkcije vozila postavljene su oko volana, tako da vozači nikada ne moraju skretati pogled sa puta. Radi sopstvene bezbednosti i bezbednosti tereta koji prevoze, mogu da se oslone na nekoliko pomagala za vožnju – kao što su pomoć pri pokretanju na uzbrdici, elektronička kontrola stabilnosti i automatsko kočenje u slučaju opasnosti.

Produžite vreme rada vozila

Kao podršku vašoj delatnosti transporta robe, Renault Trucks nudi nekoliko rešenja za smanjenje troškova održavanja. Kada treba da promenite neki deo vozila, možete, na primer, da se odlučite za upotrebu standardnih delova eXchange. Umjesto zamene dela novim, Renault Trucks nudi sistem kružne ekonomije za ponovnu upotrebu starih delova. Obnavljaju se u našoj specijaliziranoj fabrici, prate postupak obnove i prolaze stroga ispitivanja pre nego što se ponovno vrate u opticaj. Naši obnovljeni delovi nude isti nivo performansi kao i novi delovi i isporučuju se sa dvogodišnjom garancijom na ugrađene delove. Takođe su jeftiniji od novih delova.

Troškove održavanja za svoja vozila takođe možete da rasporedite tako što ćete se odlučiti za ugovor o održavanju. Na osnovu personalizovanog plana održavanja, trajanje ugovora može da varira od 2 do 7 godina, a kreće se do 250.000 km godišnje. Prilagođava se vašoj delatnosti i vozilima, na osnovu njihovog modela i upotrebe.

A kao dodatni iskorak, Renault Trucks nudi inovativnu uslugu sprečavanja zastoja. Predict kombinuje samo najbolja tehnološka dostignuća i ljudske resurse. Podaci o vašim vozilima se unose u namensku digitalnu platformu koja određuje neophodne aktivnosti na održavanju na osnovu upotrebe. Ako je potrebna intervencija ili je deo istrošen, savetnik će vas kontaktirati kako bi zakazao termin pre nego što se vozilo pokvari. Tako možete da izaberete kada ćete odvesti svoje vozilo u radionicu, tako da pauza u radu ima najmanji mogući uticaj na vašu delatnost.

Transport robe: smanjite potrošnju goriva

Dizajniran da obezbedi optimalnu brzinu uz što manju potrošnju goriva, linija Renault Trucks C ima automatski Optidriver menjač, koji doprinosi smanjenju potrošnje zahvaljujući režimu za ekonomičnost potrošnje goriva (Fuel Economy). Uz Optifleet, pametno rešenje za upravljanje voznim parkom koje je kreirao Renault Trucks, možete dodatno smanjiti potrošnju. Aplikacija se koristi za prikupljanje specifičnih podataka o potrošnji za svako vozilo i o načinu na koji ih vozači koriste. Na primer, možete da dobijete „upozorenja o potrošnji goriva“ u slučaju prekomerne potrošnje, možete da pregledate podatke o potrošnji u stanju pripravnosti i videti koliko je puta pritisnuta papučica kočnice. Geolociranjem svojih vozila možete da planirate rute kako bi bile što efikasnije. Ako dođe do promene u planu rute ili samom nalogu, možete da pošaljete poruku direktno vozaču i isplanirate novu rutu sa jasnim prikazom lokacija svih svojih vozila.

Jednostavno finansirajte vozila za transport robe

Transport robe zahteva najveću profitabilnost. Ponude za finansiranje koje nudi Renault Trucks prilagođavaju se vašim potrebama i ograničenjima. Bilo da se odlučite za finansijski lizing, kupovinu na rate ili iznajmljivanje, savetnik može da vam pomogne da sačuvate novčani tok i optimizujete svoj kapacitet zaduživanja.

Slobodno nam se obratite za prilagođenu ponudu u skladu sa svojim potrebama.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Pristanak na primanje komercijalnih informacija
Set canonical URL
Off