Izveštaj

KAKO DA FINANSIRATE ELEKTRIČNI KAMION?

#JoinTheGoodMove

ELEKTROMOBILNOST

4min
Renault Trucks E-Tech range

Koliko košta električni kamion? Da li je skup? Renault Trucks odgovara na sva vaša pitanja o stvarnim troškovima upravljanja električnim vozilom, tako da situaciju možete sagledati iz svih kutova.

 

Kako da kupite i finansirate svoje električno vozilo?

CELI KAMION (KAMION + BATERIJE)
Kupovina i vlasništvo Najam i korišćenje
Uz standardnu ratu  Uz finansijski lizing kamion možete preuzeti u svoje vlasništvo na kraju ugovora ili ga vratiti Uz operativni lizing kamion se vraća nakon isteka ugovora

 

#PREĐINASTRUJU

Znamo da je za naše kupce jedna od prepreka u prebacivanju na električnu energiju i cena kamiona, kao i uticaj na njihov sveukupni poslovni model. Svesni smo da ih moramo podržati finansijskim rešenjima prilagođenim njihovim potrebama. Kako bi se našim kupcima olakšala energetska tranzicija, Financial Services nude niz mogućnosti finansiranja, tako da je važno o njima razgovarati vrlo rano u procesu kupovine. Finansijska rešenja mogu da se razlikuju razlikovati od zemlje do zemlje, u zavisnosti od lokalnih propisa. Dostupne su uglavnom tri ponude prema posebnim potrebama i nameni kupca:

  • Standardni kredit na rate: kupac postaje vlasnik električnog kamiona na kraju ugovornog perioda.
  • Finansijski najmovi: kupac odlučuje da iznajmi svoje električno vozilo i nakon isteka ugovornog perioda može da odluči da ga vrati ili kupi vozilo u zamenu za plaćanje njegove preostale vrednosti.
  • Operativni najmovi: kupac odlučuje da iznajmi električno vozilo i vraća ga nakon isteka ugovornog perioda.

Trošak električnog vozila treba razmotriti u celini jer se moraju uzeti u obzir ukupni troškovi vlasništva, a ne samo troškovi kupovine. Rad je vrlo ekonomičan: zahteva malo održavanja, a troškovi goriva su veoma niski. U mnogim zemljama postoje i državne subvencije ili poreske povlastice, kao što je dodatna amortizacija, koje treba uzeti u obzir.

Renault Trucks Master E-Tech

Contact our financial consultants

I agree that when submitting this form, Renault Trucks will store and keep my personal data as long as required to evaluate the information provided and in order to be able to contact me back about this specific subject. My data may also be transferred to Renault Trucks partners and distributors that will be able to handle my demand.
I agree to receive news and information about Renault Trucks products and events. I will be able to stop these communications in every email I receive.
Set canonical URL
Off