Svedočanstvo

Renault Trucks D - Italija - Fratelli Iapichino SRL

DISTRIBUCIJA

5min
RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

Kompanija Fratelli Iapikino (Fratelli Iapichino) kroz čitavu Italiju transportuje vozila, nova i polovna transporterom Renault Trucks D. Za izbor ovog vozila, zalagali su se kako rukovodioci tako i vozači s obzirom na njegove kvalitete a to su niska potrošnja, snaga i udobnost.

FRATELLI IAPICHINO SRL

 

2008: godina osnivanja.

SEDIŠTE: Kolorno, Parma.

DELATNOST: Prevoz i distribucija robe.

ZEMLJA KOJA SE OPSLUŽUJE: cela Italija.

14: broj zaposlenih, od kojih 10 vozača

120 DO 130 000 KM/GODIŠNJE/PO VOZILU: broj pređenih km.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL
Koja je delatnost vašeg preduzeća?

Enzo Iapichino — Fratelli Iapikino SRL je porodična kompanija, preneta sa oca na sina. Prevozimo skoro isključivo automobile i radimo sa svim markama. Potražnja polovnih automobila je porasla za vreme krize, a novi automobili su se slabije kupovali. U poslednje dve do tri godine prodaja novih automobila je ponovo u trendu, što je uticalo da se i naše poslovanje poveća. 2012. godine smo počeli da proširujemo vozni park kupovinom prvog vozila Renault Trucks, i to Renault Premium 460. Od tada, prešao je 500 000 km, sa 5 periodičnih pregleda, bez popravki i nekoliko litara ulja na svakih 100 000 km… Drugim rečima, Renault Premium nas ništa nije koštao u pogledu održavanja!

 

A koja su ograničenja vezana za vašu delatnost?

E. I. — Prvih nekoliko meseci potvrđuju ono što smo mislili o vozilima Renault Trucks uopšte i o njihovom servisu za klijente. Renault Trucks D je zaista pouzdan. Menjanje brzina se odvija veoma tiho, vrlo je prijatan za vožnju. Čak i vozači kažu : « Enco, kao da vozimo autobus! ». Što se tiče snage i lakoće manevrisanja, savršen je za srednje i duge staze, a isto tako lako se prilagođava uzanim i vijugavim putevima. Manevrisanje utovara i istovara je vrlo jednostavno, prilagođava se svim situacijama na koje nailazimo u radu. Osim sopstvenog mišljenja, o kvalitetima kamiona Renault Trucks D najviše govore naši vozači. Sa našim vozačima gajimo odnos poverenja. Posebno nam je stalo da oni budu zadovoljni vozilom jer su oni ti koji ih koriste. Kažu da se zaista osećaju ugobno u kabini i da je ležaj veoma komforan. Vozačevo mesto je savršeno adaptirano. Kamion Renault Trucks D se vozi kao auto. Vrlo je stabilan u krivinama i nema tendenciju naginjanja na jednu ili drugu stranu.

MIŠLJENJE
FRATELLI IAPICHINO SRL - Renault trucks D

Santo Zambaldo, vozač kamiona Renault Trucks D.

« Ujutru počinjem između 6 i 7 sati u zavisnosti od isporuka, istovara i odredišta. Odem kod dilera, dostavim automobile, zatim se vraćam ovde za novi utovar. Vidimo da Renault Trucks D spada u nove generacije kamiona. Sve mi je na dohvat ruke i ne moram više da ispuštam volan da bih pristupio komandama. Kabina je prostrana sa udobnim ležajem. Lako se krećemo unutar vozila, vidljivost i pozicija za volanom su odlične. Kada je u pitanju bezbednost, kamera je dodatni plus jer upozorava na opasnosti na putu. Savršen je za moj posao! »

Nakon više meseci korišćenja, šta mislite o kamionu Renault Trucks D?

E. I. — Prvih nekoliko meseci potvrđuju ono što smo mislili o vozilima Renault Trucks uopšte i o njihovom servisu za klijente. Renault Trucks D je zaista pouzdan. Menjanje brzina se odvija veoma tiho, vrlo je prijatan za vožnju. Čak i vozači kažu : « Enco, kao da vozimo autobus! ». Što se tiče snage i lakoće manevrisanja, savršen je za srednje i duge staze, a isto tako lako se prilagođava uzanim i vijugavim putevima. Manevrisanje utovara i istovara je vrlo jednostavno, prilagođava se svim situacijama na koje nailazimo u radu. Osim sopstvenog mišljenja, o kvalitetima kamiona Renault Trucks D najviše govore naši vozači. Sa našim vozačima gajimo odnos poverenja. Posebno nam je stalo da oni budu zadovoljni vozilom jer su oni ti koji ih koriste. Kažu da se zaista osećaju ugobno u kabini i da je ležaj veoma komforan. Vozačevo mesto je savršeno adaptirano. Kamion Renault Trucks D se vozi kao auto. Vrlo je stabilan u krivinama i nema tendenciju naginjanja na jednu ili drugu stranu.

 

 

Kako biste definisali vaš odnos sa zastupnikom Renault Trucks?

E. I. — Veoma sam zadovoljan odnosom koji je uspostavljen tokom poslednjih meseci: zastupnici Renault Trucks uvek dođu do mene, uvek su srdačni, prijateljski naklonjeni i na raspolaganju. Klijentu pružaju pravo praćenje. Na primer, čim smo primili vozila, njihov zastupnik je stupio u vezu sa nama kako bi nam objasnio funkcije, novine i pomogao nam da ih iskoristimo na najbolji mogući način. Najzad, ekonomičnost programa Renault Trucks je pre svega u njegovoj pouzdanosti i niskim troškovima održavanja : poslednjih godina nismo imali nikakve popravke. A i dalje smo zapanjeni brojem dodatnih kilometara koje uspevamo da pređemo sa kamionima Renault Trucks D!

 

Set canonical URL
Off