Rešenje za transport

Cena električnih kamiona: da li je elektromobilnost skupa?

#JoinTheGoodMove

ELEKTROMOBILNOST

4min
Deliver with a Renault Trucks Master E-Tech
Sadržaj
  Renault Trucks E-Tech range outside

   

  Renault Trucks E-Tech Master parked

  Ugovoreno upravljanje baterijama

  Baterije mogu biti razlog za zabrinutost ako želite da pređete na elektromobilnost. Da bismo ublažili bilo kakvu anksioznost, posvećeni smo preuzimanju odgovornosti za upravljanje baterijom tokom celog životnog ciklusa vozila; bilo da se radi o održavanju, obnavljanju, drugom životu ili recikliranju. Takođe smo jedini proizvođač koji vam garantuje, po ugovoru, upotrebljiv nivo energije nakon svakog punog punjenja tokom čitavog vremena vašeg posedovanja vozila uz naše obećanje o bateriji.

  Povezani ugovori o održavanju 

  Podržavamo svu našu prodaju električnih vozila našim ugovorom o održavanju Start & Drive Ekcellence koji uključuje predvidljivo održavanje, habanje i habanje delova, popravke i 24/7 oporavak od kvara (uključujući i vuču) kako bi vam omogućili da rasporedite troškove održavanja vaših kamiona na dužinu vašeg ugovora. Nećete imati neugodnih iznenađenja ili neočekivanih troškova. Električna vozila Renault Trucks imaju dvogodišnju garanciju i mogu biti podržana ugovorom o održavanju do deset godina.

  salesman talking with a client at his desk

  Na svakom koraku vašeg prelaska na elektromobilnost, Renault Trucks je tu da podrži vaše poslovanje: prilagođenu analizu vaših aktivnosti, preporuke najprikladnijih kamiona, upravljanje projektima infrastrukture za punjenje i svakodnevnu upotrebu vaših kamiona. Mi radimo sve tako da možete mirno da se koncentrišete na svoje osnovne aktivnosti. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate da biste dobili personalizovanu ponudu ili savet od naših stručnjaka za elektromobilnost.

  Slažem se da će Renault Trucks prilikom slanja ovog obrasca čuvati i čuvati moje lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procenu datih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi sa ovom konkretnom temom. Moji podaci se takođe mogu preneti partnerima i distributerima Renault Trucks-a koji će moći da odgovore na moj zahtev.
  Set canonical URL
  Off