Usluge

OSIGURAVANJE DOSTUPNOSTI VOZILA POMOĆU NAŠIH USLUGA ZA NEPREKIDAN RAD

Renault Trucks T on the road

Poboljšanje profitabilnosti vašeg radnog alata za Renault Trucks podrazumeva optimizaciju rasporeda održavanja i izbegavanje većine neplaniranih zaustavljanja. Međutim, razvoj tehnologija i rešenja sve više pomaže u predviđanju onoga što je nekad bilo nepredvidivo.

Renault Trucks T High service station

 

PERSONALIZOVANI PLAN ODRŽAVANJA

Ovaj plan definiše i izvodi vaš stručni koordinator, na osnovu stvarnih parametara i profila vašeg vozila.

  • Planiranje održavanja i objedinjavanje aktivnosti održavanja su osmišljeni tako da se zastoj u radu svede na najmanju moguću meru.
  • Originalne performanse vašeg vozila se održavaju, a njegova preprodajna vrednost se povećava upotrebom pouzdanih i robusnih odobrenih originalnih delova, pokrivenih produženom garancijom od 2 godine.

RAZMIŠLJAJTE DUGOROČNO I STAVITE ODRŽAVANJE U PRVI PLAN 

Uz plan održavanja kojim se nadgleda habanje komponenti i uz rana upozorenja na moguće kvarove, Renault Trucks omogućava maksimalni radni vek i potencijal rada vašeg vozila. PREDICT vam omogućava potpuno spokojno upravljanje poslovanjem i aktivnostima!

Assurer
Dinamičan program održavanja

 

 

Assurer
"Najtačniji" način merenja trošenja 

 

Assurer
Upravljanje prilagođeno za rešavanje neočekivanih kvarova

DALJINSKA AŽURIRANJA ZA OPTIMIZACIJU SERVISIRANJA

Prethodna dijagnostika, ispravke servisa i ažuriranja voznog parka: ovo rešenje, obuhvaćeno ponudom PREDICT, štedi vaše vreme i garantuje maksimalnu dostupnost vozila, izbegavajući nepotrebna servisiranja.

 

ПРОДУЖИТЕ СВОЈ ОДИ СА ОДИ* ДЕ13 МОТОРИМА НА 150.000 км

Naši intervali zamene ulja za DE13* (опција) motore su produženi na 150.000 km (umesto svakih 100.000 km ili 12 meseci). To rezultira nižim ugovornim troškovima (rad i delovi), rasporedom održavanja koji smanjuje broj zastoja radi servisiranja, kao i dodatnom uštedom goriva.

* Optimised Oil Drain Interval (optimizovani interval zamene ulja).

 

REŠAVANJE PROBLEMA 24/7 

Uz mrežu stručnjaka koji vam odgovaraju na 16 jezika, dobićete ličnu pomoć koordinatora koji će ostati vaš jedini kontakt tokom celog postupka pružanja podrške.

Odakle god da zovete, koordinator vas geolocira pomoću dugmeta 24/7 u kabini vozila* i obaveštava o dolasku Renault Trucks servisera. 

Popravke kvarova vrše posebno obučeni tehničari za popravke na putu, koji koriste posebna vozila i namenske dijagnostičke alate.

* U zavisnosti od opcija kamiona.

24-7

 

24-7

POMOĆ PRI VUČI

Renault Trucks finansijske usluge vam pružaju sveobuhvatnu, pouzdanu i jednostavnu uslugu pomoći kako biste očuvali svoj duševni mir i spokoj svojih vozača u slučaju potrebe za vučom.

  • Dostupno non-stop, bilo gde u Evropi.
  • „Proširena“ verzija obuhvata i usluge za vozača (prevoz, smeštaj, povratak u zemlju itd.).
  • Paket za pomoć pri vuči ponuđen je kao opcija u okviru Start & Drive ugovora o održavanju, ali je dostupan i korisnicima bez tih ugovora. 

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

contact renault trucks
Ваша возила су увек спремна за употребу, тако да можете потпуно мирно да се усредсредите на свој посао
Set canonical URL
Off