Rešenje za transport

Izaberite održivo rešenje za transport iz ponude Renault Trucks 360° All-Electric

ELEKTROMOBILNOST

4min
zoom on the logo on a Renault Trucks E-Tech D

Odabir voznog parka električnih kamiona je najprofitabilniji i najefikasniji način dekarbonizacije vašeg poslovanja. Tokom energetske tranzicije, Renault Trucks će biti na vašoj strani, omogućavajući vam da završite ovo putovanje sa potpunim mirom. Bez obzira da li imate pitanja o zakonodavstvu, isplativosti, pouzdanosti i održavanju električnih vozila ili instaliranju infrastrukture za punjenje, mi ćemo vam pružiti sve informacije i podršku prilagođenu da vam pomognemo u prelasku.

Budite u toku sa zakonima

Smanjenje emisije CO2 podrazumeva pristup zasnovan na ekološkoj, ekonomskoj i društvenoj osnovi. Što se tiče transporta robe, ovo se u smislu zakonodavstva prevodi kao skup mera koje mogu uticati na aktivnosti na evropskom, nacionalnom, pa čak i lokalnom nivou. Ponekad je takvo zakonodavstvo obavezno, uz definiciju LEZ (zone niske emisije) u nekim gradovima, sa kriterijumima za ulazak na osnovu zagađenja vozila ili maksimalnog nivoa emisije iz vozila (evro standardi). Oni takođe mogu biti podstaknuti i ponuditi finansijsku podršku da vam pomognu u ažuriranju vašeg voznog parka električnim kamionima. Naši stručnjaci za električna vozila će vas podržati u apliciranju za vladine grantove, što će vam omogućiti da smanjite troškove vezane za kupovinu električnog voznog parka i omogućite vam da vidite povraćaj ulaganja i brže dekarbonizirate svoje aktivnosti.

Dekarbonizirajte svoju flotu uz istovremeno ograničavanje troškova

Trenutno je početna nabavna cena električnog kamiona viša od cene njegovog kolege na dizel gorivo. Ali u pogledu tekućih troškova, električni kamion je jeftiniji jer tehnologija električnih vozila značajno smanjuje dodatne i varijabilne troškove voznog parka. Glavna stavka troškova koju treba smanjiti je gorivo. Pored toga, električni kamioni zahtevaju manje održavanja: elektromotor je jednostavnijeg dizajna i ima manje delova koji se habaju. Ako uzmemo u obzir širu sliku i uzmemo u obzir TCO (ukupni trošak vlasništva), razlika u ceni u odnosu na cenu dizel kamiona je znatno smanjena.

Konačno, možemo da ponudimo ugovori o servisiranju i održavanju da bi se obezbedio transparentan i holistički pregled stvarnih troškova tokom trajanja vašeg ugovora (koji je obično između sedam i deset godina). Takođe ćemo vas podržati sa rešenjima za finansije i osiguranje koja odgovaraju vašim zahtevima. Uz finansijske usluge Renault Trucks, možete dekarbonizirati svoj vozni park bez uticaja na vašu profitabilnost.

Sens du service

Oslonite se na proverenu tehnologiju

Tehnologija električnih vozila nije nova. U Renault Trucks-u već više od 10 godina plasiramo električna vozila koja svakodnevno koriste naši kupci, a proizvodimo ih od 2020. Ovo iskustvo nam omogućava da danas ponudimo širok spektar električnih kamiona, sa našim Renault Trucks E-Tech Master, Renault Trucks E-Tech D Vide a> i < span lang="EN-GB">Renault Trucks E-Tech D. Naš sveobuhvatan asortiman pokriva većinu zahteva za isporuku i distribuciju. Velike grupe nam poklanjaju poverenje i odlučile su se za 100% električnu flotu u velikom obimu, kao što je švajcarska zadruga Migros Aare< span>, Feldschosschen, švajcarska podružnica Carlsberg grupe i čak kompanija Urbi (Groupe La Poste).

Možete se osloniti na stručnost naših tehničara u radionici koji prolaze stalnu obuku o novoj tehnologiji električnih vozila. Štaviše, naša mreža je svuda opremljena za servisiranje vaših električnih vozila. Konačno, obavezujemo se na performanse naših baterija kroz naše Start & Drive Ekcellence ugovori koji će vam pružiti bezbrižnost sve vreme dok su vaša vozila u upotrebi.

Renault Trucks E-Tech D Wide plaque

Oslonite se na infrastrukturu za punjenje koja savršeno odgovara vašoj veb lokaciji

Prelazak na flotu kamiona na električni pogon zahteva dubinsko preispitivanje vašeg logističkog lanca. U tom cilju, mi ćemo vas podržati ne samo u dizajnu projekta, već iu upravljanju projektom radova i održavanju vaše infrastrukture za punjenje. Dostupna su rešenja za upravljanje opterećenjem ili pametno punjenje koja vam omogućavaju da na najbolji način iskoristite svoju infrastrukturu. Optifleet, naš alat za upravljanje voznim parkom je rešenje za koordinaciju vašeg voznog parka i obuku vaših vozača u specifičnostima vožnje električnih vozila. Sa dobro dizajniranom infrastrukturom koja se efikasno koristi, obučenim osobljem i našom podrškom, moći ćete da optimizujete upotrebu, radni domet i pouzdanost vaših električnih kamiona, što će rezultirati povećanjem vaše profitabilnosti. Da biste prešli dalje, takođe ćemo vas posavetovati kako da optimizujete potrošnju električne energije i daćemo preporuke na osnovu analize vaših povratnih putovanja kako biste ih učinili što isplativijim. Na kraju, možemo kvantifikovati smanjenje vaše emisije CO2.

Slažem se da će Renault Trucks prilikom slanja ovog obrasca čuvati i čuvati moje lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procenu datih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi sa ovom konkretnom temom. Moji podaci se takođe mogu preneti partnerima i distributerima Renault Trucks-a koji će moći da odgovore na moj zahtev.
Set canonical URL
Off