Rešenje za transport

Koje lako komercijalno vozilo izabrati za isporuke?

DISTRIBUCIJA

5min
Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master Red EDITION, dostupan kao kombi, kabina sa platformom ili kabina sa šasijom , u zavisnosti od vaše aplikacije, dizajniran je da olakša svakodnevni život vozača u urbanom okruženju i da obezbedi isplativost isporuka. Otkrijte prednosti.

Renault Trucks Master Red EDITION može se prilagoditi vašim zahtevima

Bez obzira na ograničenja, Renault Trucks Master će zadovoljiti vaše poslovne potrebe. Možete birati između više od 350 različitih konfiguracija i nosivosti od 8 do 22 kubna metra. U zavisnosti od vaše upotrebe, Renault Trucks Master je dostupan kao verzija sa pogonom na prednje ili zadnje točkove. 

  • Bilo da se vozi u urbanim sredinama ili na autoputu, verzija sa pogonom na prednje točkove omogućava poboljšano zadovoljstvo u vožnji i manju potrošnju goriva; 

  • Verzija sa pogonom na zadnje točkove, dostupna od 3,5t do 4,5t, savršena je za transport teških tereta. 

Što se tiče motora, možete birati između 7 dizel motora između 110 i 180 KS. Ako vaša vozila pokrivaju manju kilometražu za svako povratno putovanje ili ako treba da pristupite LEZ-u (zoni sa niskim emisijama), možete se odlučiti za Renault Trucks E-Tech Master 100% električni koji pruža radni domet od 200 km i nudi slične performanse kao i dizel varijante. 

Kombiji sa pogonom na prednje točkove od 150 i 180 KS takođe mogu biti opremljeni AMT (automatski ručni menjač). Ovo automatizuje funkcije uključivanja, isključivanja i menjanja stepena prenosa. Njegov rad može biti automatski ili ručni što predstavlja stvarnu korist u gradu, jer smanjuje potrošnju goriva optimizovanjem menjanja brzina kako bi se izbegle preterano niske ili visoke brzine motora i izgladile varijacije u brzini motora. Ovo je takođe prednost na putu jer vozač može da prebaci AMT u ručni režim u bilo kom trenutku da bi imao koristi od većeg podizanja vozila pri preticanju, na primer. Štaviše, AMT je proaktivan i prilagođava se topografiji puta, režimu vožnje i reakcijama vozača (na primer, za kočenje u slučaju nužde). 

Kao lideri u industriji, uspostavili smo bliska partnerstva sa mnogim bodibilderima. To znači da, bilo da se radi o kabini sa platformom ili varijanti šasije-kabine, Renault Trucks Master može u potpunosti da se prilagodi vašim aktivnostima kako bi vam olakšao svakodnevni život.

froid

 

Učinite rukovanje paketom jednostavnim i bezbednim

Kao kombi verzija, Renault Trucks Master je dizajniran da učini utovar i istovar lakšim i bezbednijim. Vozilo je opremljeno ručicama za pristup u utovarnom prostoru, na bočnim i zadnjim vratima. Ulazak i izlazak je takođe olakšan zahvaljujući zadnjem pristupnom stepeniku od 436 mm od tla. Zadnji i bočni pragovi su takođe što je moguće niži (počev od 542 mm pozadi i 499 mm sa strane). Zadnja vrata se mogu otvoriti i zaključati na 180° ili 270°, u zavisnosti od zahteva. Rukovanje paketima je bezbednije zahvaljujući LED osvetljenju u prostoru za utovar i alarmnoj funkciji protiv podizanja.

Dodatni protivprovalni alarm čuva pakete dok vozilo miruje. Volumetrijski i perimetarski alarmi vas takođe upozoravaju u slučaju problema.

Dostavite bezbedno

Vaše vozače vezuju značajna ograničenja, posebno kada rade u gradu. Renault Trucks Master ima tehnologiju za poboljšanje bezbednosti vozača u skučenom okruženju. Što se tiče aktivne bezbednosti, Renault Trucks Master je standardno opremljen ESP kontrolom stabilnosti i AEBS aktivnom pomoći pri kočenju u slučaju nužde. Takođe može biti opremljen sistemom za pomoć pri održavanju trake (uključujući i u slučaju jakog vetra), pomoći pri kretanju uzbrdo i prednjim i zadnjim kamerama i senzorima za pomoć pri parkiranju.

master distribution

Što se tiče pasivne bezbednosti, jedan od glavnih problema sa kojima se susreću prilikom isporuke u gradu su slepe tačke. Unutrašnji retrovizor Renault Trucks Master je tipa „širokougaonog“ da bi se zaobišlo ovaj problem. Svi retrovizori takođe mogu biti opremljeni "upozorenjem na mrtvi ugao" koje se pali da upozori vozača na predmete ili osobe koje se nalaze u mrtvim uglovima. Konačno, Renault Trucks Master je veoma upravljiv zahvaljujući smanjenoj ukupnoj širini i radijusu okretanja koji je jedan od najboljih na tržištu.  

Iskoristite prednosti naše namenske mreže stručnjaka

Naša mreža je specijalizovana za HCV i LCV aplikacije. Naši stručnjaci su upoznati sa vašim područjem poslovanja, vašim zahtevima i izazovima i u mogućnosti su da vam pomognu u pronalaženju vozila koje najbolje odgovara vašem poslovanju. Zbog našeg partnerstva sa vodećim bodibilderima, takođe možemo da vam pomognemo u dizajniranju prilagođenog LCV-a koji savršeno ispunjava vaše zahteve. 

Naša pomoć 24/7 znači da se možete fokusirati na svoje poslovanje. Takođe nudimo personalizovani raspored održavanja i ugovor o servisiranju prilagođen upotrebi vaših vozila. Možete uživati u prednostima dvogodišnje garancije na delove i rad, što znači da možete da radite sa potpunim mirom. 

Ovde smo i da vas podržimo sa specijalizovanim osiguranjem i finansiranja za kupovinu, lizing i osiguranje vašeg Renault Trucks Master. Uz Renault Trucks Financial Services, u mogućnosti smo da vam ponudimo ugovor o održavanju i servisiranju, finansiranje i osiguranje u istom jedinstvenom globalnom paketu ponude. 

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate da biste imali koristi od personalizovane podrške. 

Slažem se da će Renault Trucks prilikom slanja ovog obrasca čuvati i čuvati moje lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procenu datih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi sa ovom konkretnom temom. Moji podaci se takođe mogu preneti partnerima i distributerima Renault Trucks-a koji će moći da odgovore na moj zahtev.
Set canonical URL
Off