Rešenje za transport

PREVOZ TRUPACA U ŠUMAMA I NA PUTU SA ISTOM EFIKASNOŠĆU

DISTRIBUCIJA

5min
Logging Renault Trucks in Cameroon

Prevoz trupaca zahteva vozilo koje se lako vozi na neravnom šumskom terenu, kao i na otvorenom putu. Kamioni za prevoz drva i usluge koje nudi Renault Trucks zaista su robusni i učinkoviti. Naši savetnici mogu da vas vode kroz postupak izbora najprikladnijih opcija za vašu delatnost.

Izaberite robustan kamion za prevoz drva kako biste osigurali bolje performanse i bezbednost

Utovar trupaca u šumi i njihov transport je delikatna operacija, koja se ponekad sprovodi u teškim uslovima. Područje za utovar može da bude teško pristupačno jer su putevi ili staze uski i u lošem stanju. Teret je često je veoma težak i glomazan. Robusnost je ključna osobina za vaše kamione. Prilikom terenskog rada na području za utovar, sve tehničke karakteristike vašeg vozila biće izuzetno korisne.  

Tegljač Renault Trucks K XTREM 6x4 može da se pohvali nosivošću do 34 tone i do 120 tona u smislu bruto kombinovane mase (GCW). Posebno je dizajniran za situacije visokog intenziteta. Njegova šasija je opremljena ojačanim gredama, paraboličnim oprugama sa 4 lopatice i 100% čeličnim štitnikom sa zaštićenim svetlima.

Renault Trucks K crossing a big pool of muddy water in Cameroon

Visoko odstojanje od tla (do 33 cm) i napadni ugao od 32° kao i manja kabina olakšavaju vožnju kamiona Renault Trucks K u šumi.

Driver on board a Renault Trucks K in Cameroon

Položaj vozača u kabini idealan je za osiguravanje odlične vidljivosti oko vozila. Na raspolaganju je i nekoliko pomoćnih sredstava za vožnju, poput ručnog gasa koji može biti veoma koristan da se izbegne trzanje tokom vožnje po neravnom terenu. Za strme puteve, o kojima će vozači možda morati pregovarati s punim opterećenjem, kočnica motora Optibrake najbolja je na tržištu i bit će od velike koristi. To će povećati efikasnost i bezbednost i tereta kamiona i vaših vozača.

Crane placing loggs on a trailer

Nosivost zadnje osovine može doseći i 32 tone, tako da možete instalirati kran koji vam je potreban, a šasija je spremna za opremanje kranskom platformom. Ima sve potrebne priključke za upravljanje dizalicom (prekidači i ekran), potporne ploče krana (od 20 do 40 tona/metar) i ima nekoliko slobodnih prostora za postavljanje postolja.

Naš model Renault Trucks K na delu u Kamerunu

Smanjite troškove održavanja

Uslovi u kojima se vrši transport trupaca mogu staviti vaše vozilo na posebno iskušenje, i to pre svega u pogledu kočnica i ogibljenju. Kvalitet koji obezbeđuju originalni delovi Renault Trucks omogućava visoke performanse i trajnost. Kao takav, vaš radni alat biće vam duže na raspolaganju.

Kada neki deo treba da se zameni, Renault Trucks nudi nove originalne delove, ali ima i alternativno rešenje: svoju standardnu uslugu razmene. U okviru ovog programa, originalni delovi se obnavljaju i testiraju u namenskoj fabrici pre nego što se ponovno stave na tržište. Nude isti nivo performansi i iste karakteristike kao i novi delovi i isporučuju se sa dvogodišnjom garancijom (delovi i rad). Korišćenjem recikliranih delova možete smanjiti svoju budžetsku stavku za održavanje i doprineti kružnoj ekonomiji i principu održivog razvoja.

Pored toga, kako bi se bolje predvidelo održavanje i smanjilo vreme zastoja vozila, Renault Trucks nudi i personalizovane planove održavanja koji su kreirani u partnerstvu sa vama u skladu sa vašim potrebama u pogledu transporta trupaca. Na taj način možete planirati, kontrolisati i raspoređivati budžet tokom celog trajanja ugovora za koji se odlučite. To takođe znači da svoja vozila možete da zadržite duže, zahvaljujući redovnom i visokostandardnom održavanju koje obezbeđuje Renault Trucks. Kako biste povećali dostupnost vozila, možete se obratiti i mobilnim radionicama koje je osnovao Renault Trucks, kako bi tehničari došli na lokaciju, direktno na vaše radno mesto, i pregledali vaša vozila.  

Finansirajte svoje kamione za prevoz trupaca u skladu sa ograničenjima u transportu drveta

Vaš menadžer ugovora je tu da vas podrži kroz sve faze finansiranja i osiguranja. Kao profesionalci u svom sektoru, svesni su brojnih ograničenja vezanih uz transport trupaca i mogu da prilagode klauzule vašeg ugovora prema vašoj delatnosti i potrebama. Na primer, mogu da rasporede finansiranje vozila u skladu sa vremenom potrebnim za izradu karoserije ili mogu da zasnivaju trajanje ugovora na vremenu, a ne na kilometraži, imajući u vidu da je kilometraža generalno prilično niska i nije naročito reprezentativna u delatnosti transporta trupaca. Sva ova rešenja će vam pomoći da sačuvate svoj kapacitet zaduživanja i novčani tok.

Slobodno nam se obratite za savet i slanje prilagođene ponude.

Drugi sadržaj koji bi vas mogao zanimati

Renault Trucks T - Škotska - EM&T Rapson

Set canonical URL
Off