Usluge

OPTIMIZUJTE UKUPNE TROŠKOVE VLASNIŠTVA VOZILA

Optimiser le coût de possession de vos véhicules

START & DRIVE UGOVORI

Kroz celi niz prilagođenih ugovora o održavanju, Renault Trucks je uz vas tokom celog životnog ciklusa vozila, tako da uvek možete da računate na maksimalnu dostupnost svog radnog alata. Svi ugovori – koji važe od 2 godine do 7 godina i do 250.000 km godišnje – prilagođeni su zahtevima vašeg vozila, u skladu sa modelom i poljem rada. Dostupne su četiri vrste ugovora kako bi se zadovoljile sve potrebe.

contrats

 

OPCIONALNI PAKETI ZA PRILAGOĐAVANJE UGOVORA VAŠIM POTREBAMA 

Svi Start & Drive ugovori su na raspolaganju u 6 opcionalnih paketa koji odgovaraju očekivanim potrebama za održavanjem u svakoj situaciji i zahtevima koje nalaže svaki period u životnom ciklusu vašeg vozila:  

 • „Top up“ paket
 • „Regulatory“ paket
 • „Vision“ paket
 • „Preparation“ paket
 • „Towing“ paket
 • „Tailgate“ paket

Obratite se ovlašćenom Renault Trucks serviseru za ponudu koja pokriva sve moguće potrebe.  

 

POMOĆ PRI VUČI 

Renault Trucks finansijske usluge pružaju sveobuhvatnu, pouzdanu i jednostavnu pomoć kako biste očuvali svoj duševni mir i spokoj svojih vozača u slučaju kvara ili potrebe za vučom.

 • Dostupna je non-stop, bilo gde u Evropi.
 • Paket za pomoć pri vuči je opcionalno dostupan u skladu sa uslovima Start & Drive ugovora o održavanju, ali je dostupan i korisnicima bez tih ugovora.

PROŠIRENA POMOĆ PRI VUČI U svojoj „proširenoj“ verziji, garancija za pomoć pri vuči obuhvata i sve usluge za vozača kao što su prevoz, smeštaj i troškovi vraćanja u zemlju.

 

REŠENJA ZA FINANCIRANJE: SVE OBUHVATNO I KONKURENTNO REŠENJE

Finance

Renault Trucks finansijske usluge nude nekoliko formula finansiranja za vozila i rezervne delove, kao i ugovore o osiguranju i uslugama koji pokrivaju sve komponente vozila (uključujući i dodatnu opremu).

Na primer, nudimo namensku sveobuhvatnu mogućnost finansijskog lizinga, pružajući vam potpunu kontrolu nad TCO-om (Total Cost of Ownership – ukupni troškovi vlasništva) bez ikakvih neprijatnih iznenađenja. Naši savetnici vam stoje na raspolaganju za pomoć pri izboru najprikladnije dostupne opcije.

STANDARDNI KREDIT Vaše rate su raspoređene na unapred određeni period i amortizuju se u bilansu stanja.

KREDITNI ZAKUP (LIZING) Prodajna cena sa PDV-om u celini se pokriva finansiranjem. Nakon poslednje rate možete da postanete vlasnik vozila plaćanjem iznosa preostale vrednosti.

FINANSIJSKI NAJAM Vrednost najma računa se u zavisnosti od dužine korišćenja (određuje se prema vašim poslovnim potrebama). Nakon isteka perioda najma vozilo vraćate u skladu sa očekivanom kilometražom.

NAJAM I USLUGE: sveobuhvatna ponuda Mi vodimo računa o svemu. Iznajmljeno vozilo se ne pojavljuje u vašem bilansu stanja, a mesečne rate se iskazuju kao poslovni troškovi. Najam možete da kombinujete sa ugovorom o održavanju i rešenjima za osiguranje prilagođenim svojim poslovnim potrebama. Po isteku ugovora, jednostavno vraćate vozilo u skladu sa očekivanom kilometražom.

 

OSIGURAJTE ODRŽIVOST SVOJE KOMPANIJE UZ NAŠE USLUGE

Renault Trucks osiguranje pokriva sve rizike u vezi sa vozilom i njegovim korisnikom odnosno vlasnikom, kao i finansijske rizike. Prilagođeni su specifičnim zahtevima vaše kompanije kako biste u potpunosti iskoristili pouzdana i povoljna pokrića:

 • Mogućnost osiguranja jednog vozila ili celog voznog parka
 • Proširena zaštita od nepredviđenih događaja
 • Brza obrada zahteva za odštetu

4 GLAVNE FORMULE OSIGURANJA, DOSTUPNE PO DRŽAVAMA

Osiguranje od finansijskog gubitka U slučaju potpunog gubitka vozila, ova formula pokriva celokupnu razliku između ukupnog iznosa koji plaća vaša osiguravajuća kuća i preostale knjigovodstvene vrednosti najma, do vrednosti originalne fakture.

Javna odgovornost Pokriva štetu nanesenu trećim stranama.

 

Osiguranje od štete Pokriva štetu na vozilu (u slučaju nesreće, sudara, krađe ili pokušaja krađe, požara, štete sa učešćem trećih strana ili bez učešća trećih strana) u visini njegove stvarne tržišne vrednosti.

Pomoć pri vuči Pokriva troškove u vezi sa vučom vozila u slučaju kvara ili nesreće.

VIŠE OD 20.000 VOZILA NA RASPOLAGANJU UZ CLOVIS LOCATION

Clovis Location, Renault Trucks mreža za iznajmljivanje komercijalnih i industrijskih vozila, nudi vam prednosti lokalne usluge na više od 200 lokacija u Francuskoj. 

Clovis Location obuhvata:

 • Vozni park od preko 20.000 vozila širom Evrope.
 • Vozila od 2,8 do 40 T, predana aktivnostima isporuke, uključujući hlađenje, okolinu i građevinarstvo.
 • Stručnjake fokusirane na specifična očekivanja kompanije.
 • Ispunjavanje potreba prilagođenih svim ekonomskim sektorima: industriji, zajednici, saobraćaju, trgovini, zanatstvu itd.

Pronađite više od 20.000 vozila dostupnih u Evropi na https://www.clovislocation.com/

Ako imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Set canonical URL
Off