Rešenje za transport

BEZBEDNI I EFIKASNI RADOVI NA ODRŽAVANJU CESTA

5min
Renault Trucks D

Bez obzira na to da li vaša delatnost obuhvata održavanje puteva, čišćenje snega, pomoć pri uklanjanju pokvarenih vozila ili čak sve troje, potrebna su vam dobro prilagođena vozila koja su efikasna i pružaju bezbednost svim učesnicima. Otkrijte ponude kompanije Renault Trucks i dobićete personalizovanu podršku koja zadovoljava sve vaše potrebe.

Oslonite se na vozila posebno dizajnirana za održavanje puteva

Usluge održavanja puteva zahtevaju vozila sa veoma specifičnom karoserijom. U bliskoj saradnji sa proizvođačima karoserije, Renault Trucks unapred oprema svoja vozila u skladu sa time kako nameravate da ih koristite, što olakšava rad proizvođačima karoserije i skraćuje vreme izrade karoserije. Na primer, Renault Trucks nudi specifične modele za čišćenje puteva u svojoj seriji D, koji imaju šipku i oslobođen prostor oko greda da bi se napravilo mesto za opremu za čišćenje (četka, usisivač, duvalica).

Renault Trucks D

Za modele Renault Trucks C ili K koji se koriste za čišćenje snega, prednji deo kamiona ima posebno udubljenje u rešetki hladnjaka i ojačanja za pričvršćivanje ralice. Za kamione za čišćenje koji ne nose velike terete, Renault Trucks D može da bude opremljen posebnim 100% čeličnim branikom za veću otpornost na udarce.

Renault Trucks C
Renault Trucks C

 

Obezbedite maksimalnu bezbednost za svoje zaposlene i učesnike u saobraćaju

Održavanje puteva podrazumeva rad među drugim učesnicima u saobraćaju u situacijama koje ponekad mogu da budu prilično komplikovane. Radni alat zaposlenih mora da bude dovoljno bezbedan za svakodnevnu upotrebu, kao i za druge učesnike u saobraćaju. Zbog toga se vozila Renault Trucks pažljivo proučavaju kako bi se obezbedila odlična vidljivost kroz vetrobransko staklo, zahvaljujući širokougaonim zadnjim i prednjim retrovizorima. Modeli serije D takođe mogu da budu opremljeni „Vision“ vratima koja imaju prozor u donjem delu bočnih vrata radi lakšeg primećivanja biciklista i pešaka. Slično tome, ugradili smo određene bezbednosne funkcije u kabine kao što su dodatna svetla, svetlosni signali i radna svetla.

Renault Trucks C

Upravljajte voznim parkom u skladu sa svojim potrebama

Bez obzira na to da li je održavanje puta bilo zakazano ili ne, može biti podložno određenim rizicima. Zahvaljujući pametnom rešenju za upravljanje voznim parkom Optifleet, možete da pratite sva svoja vozila direktno preko pametnog telefona, tableta ili računara, primate informacije o vožnji ili vozaču i kontaktirate ih da biste ih obavestili o drugim poslovima. Optifleet vam takođe omogućava prikupljanje podataka o potrošnji i upotrebi vozila: prekomerna vožnja u niskim brzinama, nivo predviđanja vozača itd. Bićete obavešteni u slučaju prekomerne potrošnje i možete, a sve svoje vozače i njihove dugoročne performanse možete da pratite putem alata Ecoscore.

Optimizujte održavanje za svoje kamione za održavanje puteva

Odlučite se za jeftinije popravke

Ako deo vozila treba da se zameni ili popravi, Renault Trucks nudi alternativu novim delovima uz ponudu eXchange. Proces eXchange se zasniva na renoviranju delova zamenom svih dotrajalih i istrošenih komponenti sertifikovanim originalnim delovima. Novi delovi se testiraju kako bi se obezbedio isti nivo performansi kao i kod novih delova. Isporučuju se sa dvogodišnjom garancijom, uključujući i rad. Ovaj sistem je ekonomičan i ekološki prihvatljiv i dolazi kao deo posvećenosti održivom razvoju kompanije Renault Trucks.

Produžite vreme rada vozila

Kako bi se obezbedila maksimalna dostupnost vozila, Renault Trucks je pokrenuo uslugu preventivnog održavanja. Zahvaljujući programu Predict, vaša vozila se prate putem digitalne platforme, fokusirajući se na određene tačke ili delove koji se lako troše. Kada je potrebna popravka, sistem obaveštava vašeg savetnika. Savetnik će vas zatim kontaktirati kako bi zakazao održavanje u trenutku koji najmanje remeti vaše svakodnevne aktivnosti.

Zakažite održavanje vozila

Kamioni za održavanje puteva i komunalni kamioni imaju duge životne cikluse. Da bi se dugoročno osigurao odgovarajući nivo performansi, Renault Trucks nudi personalizovane planove održavanja. Svaki ugovor traje od 2 do 7 godina, a kreće se do 250.000 km godišnje. Prilagođeni su svakom vozilu na osnovu njegovog modela i upotrebe. To može da obuhvata preventivno održavanje kako bi se smanjili troškovi zastoja.

Renault Trucks d

Finansirajte vozila na osnovu njihove upotrebe

Vozila predviđena za održavanje puteva i njihova oprema često zahtevaju veliki budžet. Kako bi vam pružio najbolju moguću podršku u pogledu finansiranja, Renault Trucks nudi nekoliko rešenja koja mogu da se prikažu u bilansu ili ne, u zavisnosti od toga šta vam više odgovara. Od iznajmljivanja do zajmova ili kupovine na rate, vaš Renault Trucks savetnik će zajedno sa vama razmotriti najbolja rešenja za finansiranje i osiguranje vaših vozila.

Set canonical URL
Off