Rešenje za transport

Instalacija i održavanje infrastrukture za punjenje za vaše električne kamione

ELEKTROMOBILNOST

3min
Renault Trucks E-Tech Master

Dekarbonizacija vašeg voznog parka zahteva nekoliko promena u vašem poslovanju i radnom danu vaših vozača. Renault Trucks nudi podršku i rešenja po principu „ključ u ruke“ za instaliranje i održavanje neophodne opreme za punjenje koja podržava vaša električna vozila. Naša stručnost će obezbediti optimalan rad vozila i minimalno vreme zastoja.

Razumevanje zahteva vaše infrastrukture za punjenje

Pored toga što će vas savetovati u izboru vaših električnih vozila, Renault Trucks će biti uz vas u izboru i ugradnji infrastrukture za punjenje koja je neophodna za rad vaše flote. Radimo u partnerstvu sa pouzdanim dobavljačima energije, poznatim po svojoj stručnosti i iskustvu u radu sa kupcima drugih proizvođača. Naši stručnjaci će takođe moći da vam pruže informacije kao što su državne subvencije za smanjenje troškova instalacije.

Kao deo vašeg puta dekarbonizacije, važno je da sprovedete infrastrukturu lokacije i analizu ruta vozila. Prilagođena, optimizovana i dobro održavana infrastruktura rezultira poboljšanim performansama vaših električnih kamiona i poboljšanim povratom vaše investicije. Ovo će biti ključni element u profitabilnosti vaše flote. 

Svrha ove dijagnostičke provere je da se razgovara o sledećim pitanjima:

  • Koji su vaši specifični zahtevi za punjenje?

  • Koje vrste električnih vozila su vam potrebne?

  • Koje vrste punjenja su najprikladnije za vaš rad?

  • Koja su ograničenja vaše operacije?

Renault Trucks E-Tech range

Nudimo rešenja koja odgovaraju vašim poslovnim potrebama

U zavisnosti od odgovora na ova pitanja, daćemo vam preporuke u vezi sa najprikladnijim sistemima punjenja. U zavisnosti od vašeg rada, sistem punjenja preko noći može biti dovoljan. U drugim slučajevima, biće mudro predvidjeti sistem brzog punjenja. Takođe je opcija da se koristi mobilna stanica za brzo punjenje: ona može biti privremeno postavljena na jednoj ili više strateških lokacija, na primer.

Rešenja za punjenje koja zagovaramo sistematski se testiraju i potpisuju od strane naših tehničkih odeljenja. Koriste se zajedno sa specifičnim on-line softverom koji omogućava optimizovano punjenje, osiguravajući da svoju potrošnju električne energije možete distribuirati kako bi bila što isplativija. Takođe ćete moći da pratite sve faze punjenja ili da ga zakažete za najpogodnije vreme: ovo je poznato kao pametno punjenje.

Da bi vas vodili u vašem konačnom izboru, naši stručnjaci predlažu nekoliko rasporeda punjenja sastavljenih u skladu sa vašim ograničenjima i prioritetima povezanim sa vašim operativnim zahtevima. Cilj je da ograničite vreme zastoja vašeg vozila i optimizujete povraćaj ulaganja.  

d ze
teaser 6 key facts to install the best charging infrastructures

Download the 6 key facts leaflet

Praćenje i preduzimanje instalacija i održavanja infrastrukture

Kao deo pregleda održivih rešenja za vozila koja najviše odgovaraju vašem poslovanju, možemo da ponudimo i finansijske planove i rasporede implementacije infrastrukture. Mi nadgledamo svu instalaciju infrastrukture za punjenje i radimo ruku pod ruku sa našim energetskim partnerima. Ovi partneri obezbeđuju sigurnost instalacije kroz implementaciju sistema stalnog nadzora. Tim Renault Trucks-a takođe može da ponudi dodatnu podršku našeg odeljenja za održavanje i 24/7 pomoć kako bi obezbedio maksimalno vreme rada vašeg voznog parka.

Renault Trucks Master E-Tech charging

Obezbeđivanje održivih performansi

Kada infrastruktura za punjenje proradi, nudimo obuku za vaše timove kako bismo osigurali da se vaša nova električna vozila koriste efikasno, ekonomično i bezbedno.

Osim toga, preporučujemo korišćenje naših rešenja za upravljanje voznim parkom kako biste održali nivoe performansi vašeg logističkog lanca tokom vremena i optimizovali vreme punjenja. Kada povežete svoje kamione sa našim Optifleet platforma, moći ćete da pratite njihovu energetsku efikasnost, način na koji se voze, pa čak i radno vreme i sate punjenja. Aplikacija Optifleet* vam omogućava praćenje na dnevnoj, pa čak i po satu, koristeći podatke o performansama vozila t. Ovi podaci se mogu koristiti za pomoć vašim vozačima u korišćenju novih kamiona. Možete, na primer, navesti brojke koje podržavaju prednosti korišćenja kočenja vozila u cilju regeneracije energije i proširenja radnog dometa vozila. Vozač koji efikasno upravlja kočenjem povećaće radni domet svog vozila za 20 do 30%! Optifleet je savršen alat za praćenje vašeg voznog parka, podržavajući vaše vozače , identifikujući mogućnosti za poboljšanje i stoga optimizujući vašu dugoročnu isplativost.   

Renault Trucks je u mogućnosti da ponudi holističku podršku – od odabira i nadgledanja električnih vozila do definisanja odgovarajuće infrastrukture, možemo da podržimo vašu posvećenost dekarbonizaciji vašeg voznog parka uz održavanje vaših marža i nivoa profita. 

*Dostupno na Renault Trucks E-Tech D i D širokim asortimanima 

Ne ustručavajte se da kontaktirate naše stručnjake da biste saznali više i uživali u prednostima naše prilagođene podrške. 

Kontaktirajte nas

Slažem se da će Renault Trucks prilikom slanja ovog obrasca čuvati i čuvati moje lične podatke onoliko dugo koliko je potrebno za procenu datih informacija i kako bi me mogli kontaktirati u vezi sa ovom konkretnom temom. Moji podaci se takođe mogu preneti partnerima i distributerima Renault Trucks-a koji će moći da odgovore na moj zahtev.

More content about electromobility

Renault Trucks E-Tech dedicated services

Financing services for electric trucks

How to easily switch to electromobility?

Set canonical URL
Off