Rešenje za transport

HITNE I VATROGASNE SLUŽBE: BEZBEDNO INTERVENIŠITE NA BILO KOM TERENU

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

DISTRIBUCIJA

5min
Renault Trucks C with High Power Foam Fire appliances

Kao vatrogasac, možete dobiti poziv u bilo kom trenutku, na svim frontovima i na svim vrstama terena. Renault Trucks je tu da vam pomogne svojim znanjem i veštinama, kao i dugogodišnjim iskustvom u radu sa vašim sektorom i proizvođačima karoserije, kako biste odabrali najbolja vozila za hitne službe (vatrogasna vozila, cisterne itd.). Takođe vas možemo posavetovati o uslugama koje bi mogle da vam pomognu da zaštitite druge, dok štitite sebe.

Otkrijte naš asortiman vozila za hitne slučajeve

Renault Trucks sarađuje sa vatrogasnim stanicama više od jednog veka. Oslanjajući se na ovo dugogodišnje partnerstvo, blisko sarađujemo sa proizvođačima karoserije kako bismo mogli da vam ponudimo najbolja vozila za vašu delatnost, savršeno dizajnirana za hitne intervencije. Naši Renault Trucks Master, Renault Trucks D i D WIDE, Renault Trucks C i Renault Trucks K ispunjavaju vaše zahteve, bilo da ste pozvani na intervenciju u gradu, na putu, u šumske ili kućne požare, u industrijske rizike ili specijalne operacije.

Vatrogasna vozila: brze intervencije u svim okolnostima

Znamo da možete biti pozvani na bilo koju vrstu terena. Zato je od ključne važnosti da imate jednostavna i kompaktna vozila za rad u gradu, sa kratkim prečnikom zaokretanja i odgovarajućim obrtnim momentom čak i u nižim brzinama (900 o/min za naše Renault Trucks C).

m Ovo je prečnik zaokretanja za naš Renault Trucks D

Obezbeđivanje odgovarajućih uslova za rad vatrogasaca

Kako bi zaštitili druge ljude najbolje što mogu, vatrogasci prvo moraju da zaštite sebe i da se postaraju da uslovi budu odgovarajući. Prva faza operacije je pokretanje vatrogasnog vozila! Zbog toga smo osmislili ključ koji ne može da se izgubi. Pored toga, Renault Trucks je dizajnirao najniže moguće stepenice, što vozaču i putnicima olakšava ulazak i izlazak.

Na Renault Trucks Master, prva stepenica je svega 436 mm od tla.

Katell Simon menadžer proizvoda

Njegova bočna vrata mogu da se otvore do 1270 mm širine. Sva vozila se isporučuju sa praznim prostorom na šasiji za osnovnu opremu koja se koristi u raznovrsnim scenarijima, kao što su pumpe za vodu cisterne, oprema za rasvetu ili veliki rezači za saobraćajne nesreće. Vozila predviđena za gašenje požara su unapred opremljena za toplotnu zaštitu, koja štiti vatrogasce 10 minuta na 130°C ukoliko je njihov kamion okružen vatrom.

Vatrogasci: iskoristite naše dugogodišnje partnerstvo sa lokalnim proizvođačima karoserija

Potrebe vašeg vozila zavise od situacije na koju ste pozvani. Zbog toga je naša šasija dizajnirana za kamione koji su vam potrebni u svakom scenariju. Da bi ispunili sve zahteve, Renault Trucks se oslanja na sedam različitih osnova šasije, u rasponu od 3,3 do 33 tone. To obuhvata kombije za pomoć na putu kao što je Renault Trucks Master, vatrogasne kamione velike snage kao što su Renault Trucks C ili K, kao i naše kamioni Renault Trucks D.

Naši partneri za izradu karoserije imaju pristup Renault Trucks portalu za razvoj karoserije, namenskom veb-sajtu na kom se mogu naći sledeće stavke:

  • Detaljni tehnički listovi za sva vozila
  • Skice u razmeri 1/20
  • Uputstva za montažu

To olakšava njihov rad i smanjuje vreme potrebno za isporuku vozila. Ova bliska saradnja takođe znači da naše ponude mogu da se razvijaju na osnovu zadataka koji su vam povereni i vaših profesionalnih očekivanja.

Predvidite održavanje kamiona kako biste izbegli zastoj u radu

Dostupnost vozila i delova je ključna tačka. Kako bi sprečio zastoje u radu vozila i izbegao neplanirana zaustavljanja, Renault Trucks je razvio novu i inovativnu uslugu. Pretplatom na ugovor PREDICT, vaša vozila će biti registrovana na digitalnoj platformi, a njihovo održavanje će se pomno nadgledati i pratiti. Ako se oceni da je nužna intervencija ili zamena određenog dela, savetnik će vas kontaktirati i zakazati servis. Cilj nam je da neplanirani zastoji vozila budu svedeni na minimum.

Smanjite potrošnju vozila za hitne službe

Potrošnja goriva je ogroman trošak za vozila za hitne slučajeve. Da biste bolje upravljali voznim parkom, možete da se odlučite za Optifleet – uslugu pametnog upravljanja voznim parkom koju nudi Renault Trucks. Pomoću nje možete da locirate svoja vozila u realnom vremenu i da dobijete detaljne informacije o potrošnji i upotrebi vozila od strane vozača. Portalu Optifleet može da se pristupi putem veb-sajta ili aplikacije za pametni telefon.

Set canonical URL
Off