Rešenje za transport

TRANSPORT BETONA: UPRAVLJAJTE, RASPOREDITE I POVEĆAJTE PROFITABILNOST SVOJIH ISPORUKA

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

5min
renault trucks c concrete truck

Transport betona se mora uklopiti u veoma specifična ograničenja. Osim što vam je neophodan pouzdan kamion kojim se jednostavno upravlja, morate efikasno transportovati što više betona u što kraćem vremenskom roku. Renault Trucks je tu da vas podržim svojim proizvodima i uslugama, posebno prilagođenim za transport betona.

Povećajte profitabilnost svojih kamiona-mešalica za beton

Kamion-mešalica za cement je drugačiji od bilo kog drugog kamiona. Smatra se mašinom koliko i prevoznim sredstvom. Da bi bio profitabilan, treba odjednom transportovati najveću moguću količinu betona. Da bi to učinio, mora da bude što lakši. Zbog toga Renault Trucks koristi dizajn šasije iz serije C, tako da na njega možete montirati mešalicu po sopstvenom izboru, za što veću nosivost. Uz Renault Trucks C XLOAD, Renault Trucks nudi najlakši kamion-mešalicu za cement na tržištu sa udvojenim zadnjim točkovima 8x4 (s UTAC certifikatom).

kg Ovo je tara težina naših modela Renault Trucks C XLOAD 8x4

Izuzetno lagana šasija kojoj možete dodati mešalicu za cement od 7,5 do 8 m3. Kako možete utovariti više cementa po vožnji, broj dnevnih ruta ili broj gradilišta na koje isporučujete može da se poveća, čime se smanjuju vaši troškovi i povećava profitabilnost.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load
   

 

Smanjite vreme potrebno za izradu kamiona-mešalica za cement

Kamioni-mešalice za cement imaju naročito složen dizajn. Renault Trucks stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao u konfiguraciji vozila u skladu sa vašim potrebama, da bi vam bilo isporučeno u najkraćem mogućem roku. Šasija na modelima Renault Trucks C može da bude opremljena posebnim priključcima za mešalice, prema preporukama proizvođača karoserije:

  • U slučaju okretnih bubnjeva može da se ostavi prostor za dizalice
  • Zadnji motorni pogoni velikog kapaciteta za pumpe betona
  • Prostori za odlaganje za optimalnu raspodelu opterećenja

Sve to olakšava rad proizvođačima karoserije i direktno utiče na vreme izrade, što znači da su vozila puno brže na raspolaganju. Da stvari budu još jednostavnije, Renault Trucks nudi i opcije specijalno dizajnirane kako bi odgovarale bubnjevima dva najveća proizvođača na tržištu. To garantuje kraće vreme potrebno za izradu i savršenu kompatibilnost između šasije i odabrane mešalice za cement.

 

Robusna i pouzdana vozila za vaš transport betona

Pre nego što napuste naše fabrike, kamioni prolaze proveru kvaliteta kako bi se obezbedila robusnost i pouzdanost. Modeli Renault Trucks C mogu da se pohvale sa nekoliko prednosti, tako da vozači mogu da stignu do svih gradilišta – čak i najnepristupačnijih:

  • Napadni ugao od 24°
  • Odstojanje od tla ispod rezervoara do 440 mm
  • Mali prečnik zaokretanja
  • Optidriver Xtended menjač sa dve izuzetno spore brzine i terenskim režimom za lakšu vožnju sa velikim teretom i na neravnom terenu

Upravljajte voznim parkom u skladu sa svojim potrebama

Kao stručnjak za transport betona, više pažnje obraćate na sate rada nego na kilometražu vozila. Zbog toga su naša vozila opremljena brojačima sati, tako da tačno znate koliko dugo rade. Ovi podaci mogu da se pošalju nazad u Optifleet. Ova pametna usluga upravljanja voznim parkom pokazaće se izuzetno korisnom za jednostavno i učinkovito planiranje ruta. Zahvaljujući mogućnosti neprestanog geolociranja, sve promene možete neposredno primeniti i upozoriti svoje vozače u slučaju izmena rasporeda ili ako imate još neki zadatak za njih na gradilištu. Upotrebu kamiona možete da nadzirete i praćenjem specifičnih podataka: o potrošnji goriva (u litrima ili kao procenat vremena provedenog na putu) na putu ili tokom upotrebe pomoćnog pogona, o vremenu provedenom u niskim brzinama sa uključenim motorom i o tome koliko dobro vozači predviđaju situacije na putu. Ovo je korisna opcija kako biste bili sigurni da ćete na najbolji način iskoristiti svoje kamione i vozače.

Poboljšajte vreme rada vozila

Ako se vašom kompanijom upravlja na osnovu krilatice „bolje sprečiti nego lečiti“, onda je Predict, personalizovani plan održavanja kompanije Renault Trucks, savršen za vas! Kombinuje najbolju tehnologiju i ljudsku intervenciju. Nakon kupovine, tehnički podaci vaših kamiona biće integrisani u digitalnu platformu koja će ih redovno analizirati i slati upozorenja vašem savetniku. On će vas obavestiti o svim radovima na održavanju koji treba da se obave i odrediće termin koji najmanje remeti svakodnevne aktivnosti vaše kompanije. Na taj način ćete povećati vreme rada vozila i izbeći nepredviđene kvarove.

 

Optimizujte operativne troškove

Transport betona je jedinstvena delatnost i Renault Trucks je toga potpuno svestan. Naši timovi vam stoje na raspolaganju za podršku i savetovanje u pogledu finansiranja i održavanja vozila, tako da možete držati svoje troškove pod kontrolom.

Smanjite troškove održavanja

U sektoru transporta betona vozila su često izložena ozbiljnom pritisku, što može da ostavi trag na mehaničkim delovima. Da bi smanjio troškove održavanja, Renault Trucks nudi širok spektar standardnih delova eXchange: polovne delove menjamo sertifikovanim originalima koje smo sami obnovili. Ovi delovi ispunjavaju iste kriterijume kvaliteta kao i novi delovi i isporučuju se sa dvogodišnjom garancijom (na delove i rad) po nižoj ceni. Velika stvar za vaše finansije, kamione i životnu sredinu.

Prilagodite svoje finansiranje

Znate svoj posao – mi takođe. Renault Trucks savetnici su svesni ograničenja vaše delatnosti i tu su da vam izađu u susret. Predložiće vam ponudu finansiranja koja u najvećoj meri odgovara svakom od vaših kamiona-mešalica za cement. Naše ponude za finansiranje su fleksibilne i uzimaju u obzir vreme potrebno za izradu karoserije. Slično tome, programi finansiranja i njihovo trajanje prilagođeni su niskoj kilometraži koja je karakteristična za ovaj sektor. Cilj će uvek biti isti: optimizacija operativnih troškova i povećanje profitabilnosti vaše delatnosti.

 

Slobodno nam se obratite kako bismo razmotrili vaše potrebe i poslali prilagođenu ponudu.

Set canonical URL
Off