Rešenje za transport

TRANSPORT HLADNJAČAMA: EFIKASNA ISPORUKA SVEŽE ILI ZAMRZNUTE ROBE

DISTRIBUCIJA

ELEKTROMOBILNOST

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Prevoz svežih ili zamrznutih proizvoda zahteva izuzetno preciznu kontrolu temperature, u skladu sa zahtevima praćenja porekla i higijene. Renault Trucks zadovoljava te potrebe svojim asortimanom hladnjača i kamiona kao i usluga posebno prilagođenih za transport hladnjačama. Naši timovi vam stoje na raspolaganju za podršku i savetovanje, tako da možete optimizovati profitabilnost i kontrolisati troškove.

Vozila koja odgovaraju vašim potrebama za transport hladnjačama

Prvi način da se obezbedi veća profitabilnost isporuke je korišćenje hladnjače koja savršeno odgovara vašim zahtevima ili zahtevima vašeg kupca. Drugim rečima, morate transportovati što više proizvoda, a istovremeno održavati odličnu manevarsku sposobnost. Imajući to na umu, Renault Trucks nudi širok asortiman međuosovinskih rastojanja kako bi pokrio sve dužine karoserije – bilo da je reč o prehrambenoj maloprodajnoj industriji sa modelom Renault Trucks Master i njegovom platformom sa kabinom ili za isporuku svežih proizvoda sa asortimanom Renault Trucks D, nudeći najširi međuosovinski razmak na tržištu. Stručnjaci kompanije Renault Trucks podržaće vas u izboru, tako da možete pronaći konfiguraciju koja najbolje odgovara ograničenjima proizvođača karoserije u pogledu dizajna šasije, kako bi se pravilno prilagodila i postavila prema potrebi. Nudimo projekte šasije koji odgovaraju tačnoj konfiguraciji naručenog vozila, kao i veb-sajt koji pruža posebnu uslugu dežurne telefonske linije. To pomaže u skraćivanju vremena trajanja procesa izrade karoserije.

Kupovina kamiona je mnogo lakša uz Renault Trucks.

Otkrijte naš asortiman Renault Trucks: D, D Wide, T i Master

Kada je u pitanju transport u hladnjači, naša vozila su kompatibilna sa svim vrstama rashladnih jedinica koje ugrađuju proizvođači karoserije – uključujući 100% električne jedinice kao što su Frigoblock (Termoking) i Eco-Drive. Naš asortiman Renault Trucks D može da se pohvali zadnjim pomoćnim pogonom motora do 650 Nm za pogon električnih generatora, a naš motor DTi 8 je opremljen za postavljanje električnih generatora Frigoblock Inverter®. Naše originalne baterije garantuju odličan rad rashladne jedinice.

To znači da je vaš radni alat dostupan kada vam je potreban i da ima visoke nivoe performansi.

Obezbedite efikasne isporuke

Zahvaljujući smanjenoj širini i jednom od najboljih krugova zaokretanja na tržištu, naša vozila osiguravaju jednostavno upravljanje. Tako upravljanje uskim i zakrčenim ulicama postaje mačji kašalj za dostavljače.

Smanjite i predvidite zastoje u radu vozila

Kamion u zastoju znači manje isporuka, a time i gubitak prihoda. Imajući u vidu naše znanje i iskustvo, u mogućnosti smo da vam pružimo najpouzdanija vozila. Naši ugovori o održavanju Start&Drive stoje vam na raspolaganju i obezbeđuju maksimalnu dostupnost vašeg radnog alata, a istovremeno se prilagođavaju vašim specifičnim potrebama za transport u hladnjačama. Da bismo vam još više pomogli, pokrenuli smo uslugu Predict. Ova ponuda za održavanje zasnovana je na centralizovanoj, povezanoj platformi koja obrađuje podatke koji se odnose na vaše kamione. Menadžer ugovora je zadužen za proaktivno održavanje vozila i uobičajeni nadzor habanja, kako bi se sprečio eventualni zastoj. Kada je zastoj neizbežan, menadžer će zakazati popravke u terminu koji ima najmanji mogući uticaj na vaše svakodnevne aktivnosti.

m Smanjen prečnik zaokretanja kako bi se olakšalo upravljanje našom serijom Renault Trucks D

Bezbednost vozača

Kako bi se osigurala blagovremena isporuka, bezbednost i udobnost vozača su ključni.

  • Da bi se izbegle nezgode kada vozači ulaze u svoja vozila i izlaze iz njih, naši kamioni su opremljeni neklizajućim stepenicama i ergonomskim ručkama u tri tačke.
  • Što se tiče aktivne bezbednosti, na raspolaganju je nekoliko sistema koji pomažu vozaču i sprečavaju nezgode – kao što su upozorenja o napuštanju vozne trake i automatsko kočenje u slučaju opasnosti.

 

Smanjite ekološki otisak

Zainteresovane strane u lancu snabdevanja sve više žele da smanje svoj uticaj na životnu sredinu. Da bi vam olakšali energetsku tranziciju u oblasti transporta u hladnjači, Renault Trucks je dizajnirao kamion D WIDE CNG, koji radi na prirodni gas. Dostupan u verziji 4x2, težine 16 ili 19 tona, i u verziji 6x2, težine 26 tona, opremljen je automatskim menjačem Allison koji je savršeno prikladan za gradsku, prigradsku i regionalnu upotrebu. Renault Trucks nudi rešenje razvijeno sa kompanijom Carrier, u kom rashladna jedinica radi na gas. Spojena je na poseban stalak za četiri boce i tako može da nastavi sa radom čak i nakon što je vozilo isključeno.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

U radu na seriji T, Renault Trucks je razvio i partnerstvo sa kompanijom Avril, koja je stvorila Oleo100, alternativno i održivo gorivo proizvedeno od francuske uljane repice. To predstavlja istinsku alternativu standardnom gorivu, smanjujući emisije CO² za 60%, a emisije čestica za 80%. Štaviše, 100% je biorazgradivo.

100% električna serija Z.E.

Naša serija Z.E. je posebno pogodna za potrebe transporta hladnjačama, dok istovremeno smanjuje ekološki otisak vaše delatnosti. Naš Renault Trucks Master Z.E., budući da je 100% električan, savršen je za pokrivanje poslednjih kilometara i za pristup zonama niskih emisija (LEZ). Slobodno nam se obratite kako biste nam objasnili svoje potrebe i kako biste dobili prilagođenu ponudu.

Saznajte više o našim proizvodima i uslugama

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off