Rešenje za transport

OPTIMIZUJTE TRANSPORT AUTOMOBILA I POVEĆAJTE PROFITABILNOST

DISTRIBUCIJA

5min
Renault Trucks D Wide

Transport automobila zahteva svestranost, najniži mogući ukupni trošak vlasništva (TCO) i bezbednost i za vozače i za vozila koja se prevoze. Renault Trucks ispunjava sve vaše zahteve, uključujući tri vrste kamiona za transport automobila i inovativne usluge.

Odlučite se za svestrana vozila za prevoz automobila

Sa razvojem SUV sektora, vozila koja treba transportovati postaju sve veća i veća. Vaša delatnost zahteva da se konstantno prilagođavate i da budete u mogućnosti da transportujete limuzine, terenska i komercijalna vozila. Renault Trucks D WIDE 4x2 solo kamion ili tegljač za transport automobila je jedan od najnižih na tržištu.

CM Ovo je ukupna visina kamiona Renault Trucks D WIDE 4x2. Njegova kabina sa ravnim krovom omogućava dodatni automobil na krovu.

Pored toga, može da se pohvali sa dve dostupne visine šasije u zavisnosti od vrste vozila koja se prevoze:

  • 27,9 centimetara u standardnoj verziji, za prevoz komercijalnih automobila

  • 25,4 centimetara u verziji XLOW, za transport automobila

Ako planirate da putujete na velike udaljenosti ili u brdovitim predelima koja zahtevaju dodatnu snagu, možete se odlučiti za model Renault Trucks T (verzija 4x2) – koji je takođe dostupan sa kabinom sa ravnim krovom. Može biti opremljen motorima DTI 11 ili DTI 13, snage od 380 do 520 KS. Imajte na umu da je model Renault Trucks D WIDE dostupan i sa motorom DTI 11 i snagom u rasponu do 430 KS.

Konačno, za regionalne relacije ili lokalne popravke, Renault Trucks Master u verziji sa šasijom i kabinom (verzija vučnog vozila) ispuniće sve vaše zahteve.

RENAULT TRUCKS D - ITALY - FRATELLI IAPICHINO SRL

„Njegova robusnost i jednostavno upravljanje čine ga idealnim za srednje i velike udaljenosti, a takođe ga čine pogodnim za uže i krivudave puteve.“

Enzo Iapichino FRATELLI IAPICHINO SRL FOUNDER

Osigurajte bezbednost vozačima i vozilima koja se prevoze

Kada se prevoze vozila, uloga vozača obuhvata mnogo više od same vožnje. U okviru svake isporuke, moraju da utovare i istovare vozila. Svoje kamione za transport automobila dizajnirali smo tako da te postupke učinimo bezbednijim i olakšamo posao vozaču. Zbog toga su naša vozila posebno dostupna:

  • Dve standardne stepenice  

  • Udubljenje od 7,6 centimetara za lakše penjanje

  • Ručka za penjanje

  • Vrata se otvaraju do 90°.

Pored toga, ovi modeli nude posebno dizajnirane i praktične prostore za skladištenje van vozila za odlaganje alata potrebnog za utovar ili istovar vozila, kao što su trake i alat za upravljanje platformama.  

Vozači mogu da uživaju u velikoj kabini i unutrašnjem prostoru za boravak dizajniranom za veću udobnost, sa dubinom većom od 2,13 metara. Sve komande za automatski menjač, tempomat i radio su nadohvat ruke, za optimalnu udobnost. Vozači takođe mogu da uživaju u sedištu sa grejanjem i ventilacijom, mnogo prostora za skladištenje i protivprovalnom alarmu za potpunu bezbrižnost.

Dostupan je niz pomagala za vožnju kako bi se povećala bezbednost vozača i tereta, kao što su upozorenja o napuštanju vozne trake, pomoć pri kočenju u nuždi i kontrola brzine kako bi se smanjila potrošnja goriva.

Smanjite ukupni trošak vlasništva (TCO)

Na tako zasićenom tržištu, koje dopušta samo male marže, vaš ukupni trošak vlasništva (cena po kilometru) je ključan, a Renault Trucks ima nekoliko dostupnih alatki koje će vam pomoći da ga smanjite. Naša vozila su opremljena automatskim menjačima i opcijama za kontrolu brzine, kao i režimom za ekonomičnost potrošnje goriva (Fuel Economy) kako bi se uštedelo na gorivu. To može da se poveže sa Optirollom koji, u odgovarajućim uslovima, može omogućiti vozilu da iskoristi sopstvenu inerciju kako bi smanjilo potrošnju.

Ako imate nekoliko vozila, naše pametno rešenje za upravljanje voznim parkom Optifleet takođe će biti dragocen saveznik. Geolociranjem vozača i slanjem podataka o njihovom putovanju možete da zakažete isporuke na najoptimalniji način, pratite isporuke u realnom vremenu i menjate zadatke u skladu sa potrebama klijenta. Optifleet vam omogućava da prikupite informacije o potrošnji dragocenog goriva za svako vozilo i da tačno vidite kako ih vozači koriste (trenutna potrošnja, predviđanje, potrošnja u stanju pripravnosti itd.). Možete podesiti alarme ili pokrenuti obuke kako biste poboljšali ukupne performanse voznog i smanjili cenu po kilometru. Optifleet je dostupan putem veb-portala i aplikacije za pametni telefon.

Renault Trucks D Wide

Produžite vreme rada vozila

Za vlasnika kompanije, vidljivost je ključna, a nepredviđeni događaji nikada nisu dobrodošli. Imajući to u vidu, Renault Trucks je razvio novu uslugu: Predict. Povezivanjem digitalnih funkcija i odnosa sa kupcima možemo da predvidimo habanje vozila i planiramo neophodne radnje na održavanju. Digitalna platforma centralizuje podatke vaših kamiona i upozorava vašeg savetnika kada su potrebni bilo kakvi postupci održavanja ili ako neki deo treba da se zameni. Tada ćete biti kontaktirani kako biste zakazali najbolji termin za neophodnu intervenciju, bez ometanja vaše aktivnosti i aktivnosti vaših klijenata.

Transport automobila: jednostavno finansiranje vaših radnih alata

Renault Trucks nudi više od običnih kamiona. Imamo i širok raspon usluga sa kojima vam stojimo na raspolaganju i znatno olakšavamo vaš svakodnevni rad. Iskoristite naša finansijska rešenja i fleksibilne polise osiguranja, savršeno pogodne za prevoz automobila.

Kontaktirajte naše timove da biste saznali više i dobili personalizovanu ponudu.

Saznajte više o našim proizvodima

Our customer testimonial

Fratelli Iapichino SRL - Italy

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Pristanak na primanje komercijalnih informacija
Set canonical URL
Off