Rešenje za transport

OPREMA ZA LOKALNE UPRAVE: KAMIONI KOJI ZADOVOLJAVAJU SVE VAŠE POTREBE

DISTRIBUCIJA

4min
Renault Trucks D Bin collection

Kao lokalni savet, dužni ste da vodite poslove prikupljanja otpada, održavanja puteva i kanalizacije. Renault Trucks je tu da vas podrži u svakom od ovih područja svojim savršeno prikladnim vozilima i povezanim uslugama, što će značajno olakšati vaš svakodnevni život.

Upravljajte svojim zadacima prikupljanja otpada zahvaljujući efikasnim alatima

Da bi vam pomogao da maksimalno prilagodite svoje alate potrebama prikupljanja otpada, Renault Trucks nudi izbor od pet vozila, u rasponu od 3,3 do 32 tone, računajući raznovrsne konfiguracije i karoserije, u zavisnosti od vaših specifičnih zahteva. Možda ćete se odlučiti za kamione sa tradicionalnim motorima ili ćete radije odabrati opcije sa alternativnim energentima. Već dugi niz godina Renault Trucks razvija vozila za prikupljanje otpada od 26 tona koja rade na prirodni gas, a u novije vreme i kamione koji su potpuno električni, a time i bez emisija. Naši kamioni su dizajnirani tako da vaši zaposleni mogu da rade bezbedno, u optimalnim i prijatnim uslovima.

Renault Trucks D
Renault Trucks D

 

Budući da je pitanje troškova toliko bitno, imamo alatke koje će vam pomoći da ograničite operativne troškove svojih kamiona – zahvaljujući rešenjima za finansiranje koja savršeno odgovaraju aktivnostima prikupljanja otpada. Nudimo i rešenje za upravljanje voznim parkom, obuke za učinkovitu vožnju, personalizovane planove održavanja i brojne druge usluge. Pored čuvenog znanja i veština iz branše kojima raspolaže kompanija Renault Trucks.

Bezbedan rad na gradskim putevima zahvaljujući dobro prilagođenoj opremi

Radovi na putevima mogu da se ispoljavaju u različitim oblicima, uvek imaju bezbednost kao zajednički imenilac. Bez obzira na to tražite li vučno vozilo, vozilo za čišćenje ulice ili grtalicu, naša Renault Trucks vozila raspolažu raznovrsnom opremom koja odgovara vašim potrebama, čime se garantuje bezbednost vaših stručnjaka i drugih ljudi.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem partnerstvu sa proizvođačima karoserije, Renault Trucks je uspeo da razvije specifična vozila sa priključcima za opremu zahvaljujući kojima je moguće integrisati sve bitne opcije koje su vam svakodnevno potrebne. Pobrinućemo se da jednostavno prilagodite bilo koju karoseriju našim kamionima.

Renault Trucks C
Renault Trucks D

Od finansiranja do upravljanja voznim parkom, personalizovanih planova održavanja i korišćenja originalnih delova, Renault Trucks je tu da pomogne u obezbeđivanju trajnosti voznog parka i smanjenju operativnih troškova.

Profitabilnost za vaše kanalizacione radove

Vozila za radove na kanalizaciji posebno su složena i skupa. Zahvaljujući priključcima pomoću kojih šasija može da primi opremu za ispiranje, struganje ili usisavanje kanalizacije, Renault Trucks vam omogućava da prilagodite karoseriju po svom izboru po najboljoj ceni i u najkraćem mogućem roku.

Bilo da upravljate voznim parkom direktno ili preko spoljnog pružaoca usluga, naš softver za upravljanje voznim parkom Optifleet može da vam pomogne da kontrolišete logističke aspekte svoje aktivnosti, da zadržite kontrolu nad potrošnjom goriva i da obezbedite optimalno korišćenje vozila. Optifleet se koristi za upravljanje vozilom u realnom vremenu i može da sastavlja dnevne, nedeljne ili mesečne izveštaje u skladu sa postavljenim kriterijumima (prosečna potrošnja, upotreba komponenti karoserije, stil vožnje itd.).

Renault Trucks vas takođe može posavetovati kada je u pitanju finansiranje vozila, u skladu sa specifičnostima vaše aktivnosti. Takođe pružamo podršku tokom celog životnog ciklusa vozila, zahvaljujući personalizovanim planovima održavanja i proaktivnom upravljanju održavanjem i habanjem, zahvaljujući inovativnom servisu za sprečavanje zastoja. Na taj način možete da obezbedite maksimalnu dostupnost za vaša vozila, pomažući im da poboljšaju trajnost, što će učiniti vašu investiciju još profitabilnijom.

Renault Trucks C High pressure jetting truck

 

Set canonical URL
Off