Rešenje za transport

POVEĆAJTE ROTACIJE I POBOLJŠAJTE EFIKASNOST NA LOKACIJAMA ZA ZEMLJANE RADOVE

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA

5min
Renault Trucks K earthmoving truck

Na lokacijama za zemljane radove su potrebna robusna i produktivna vozila sa velikom nosivošću i udobnim, bezbednim radnim okruženjem za vozače. Renault Trucks vas podržava u izboru građevinskih kamiona i povezanih usluga koje odgovaraju vašoj delatnosti.

Dodajte vrednost rotacijama koje obavljaju vaši kamioni za zemljane radove

Transport peska, zemlje ili kamenja je prvi korak u građevinskim radovima. Da bi bio profitabilan, velike količine treba transportovati što je brže moguće. Vozila Renault Trucks C i K su građevinska vozila koja mogu da se voze po gradilištima pod velikim opterećenjima, dok istovremeno pokazuju visoke performanse na običnim putevima.

Ako često radite u izuzetno teškim uslovima, možda ćete se odlučiti za XTREM verziju Renault Trucks K. Nosivost se povećava se na 34 tone, sa ukupnim kapacitetom opterećenja od 100 tona za okvir 6x4 i do 120 tona za tegljač 6x4. Modeli Renault Trucks C i K mogu da izdrže teret od 13 tona na svakoj zadnjoj osovini.

Renault Trucks Master takođe može da bude prikladan za lokalne radove, kao što su radovi na uređenju okoline.

Maksimalno povećajte broj rotacija koje obavljaju vaši građevinski kamioni

Prilikom projektovanja, naša vozila prolaze kroz detaljne testove kako bi se obezbedila besprekorna robusnost u radu na gradilištima. Veliko odstojanje od tla pruža posebno širok napadni ugao kako bi se izbeglo bilo kakvo dodirivanje tla i oštećenje šasije.

° Renault Trucks C i K mogu da se pohvale najboljim napadnim uglom na tržištu, dok je odstojanje od tla modela K 30 cm ispod osovine i 45 inča ispod rezervoara.

Grede šasije svakog vozila mogu da se ojačaju na raznim mestima, u zavisnosti od karoserije, kako bi se obezbedila otpornost konstrukcije. Da bi se izbeglo začepljenje motora, Renault Trucks K je opremljen ciklonskim predfilterom za vazduh kako bi se sprečio prodor prašine.

Problemi sa utovarom ili vozilom na gradilištu mogu da dovedu do gubitka vremena i smanjenja operativne efikasnosti. Da bi se taj rizik držao pod kontrolom i povećala bezbednost vozača, kabina kamiona pruža odličnu vidljivost. Vozači takođe mogu jednostavno da paze na svoj teret zahvaljujući bočnim stepenicama kojima se može bezbedno pristupiti pomoću ručica na krovu.

Renault Trucks C

Renault Trucks C i K su opremljeni sa nekoliko pomagala za vožnju kako bi pomogli vozačima na gradilištima:

  • Ručni akcelerator za povećanje snage motora na nestabilnom terenu
  • Pomoć pri pokretanju na uzbrdici
  • Električna i automatska ručna kočnica
  • Automatski menjač Optidriver sa terenskim načinom rada za pomoć u menjanju brzina tokom vožnje na gradilištu
  • Xtended režim sa izuzetno sporom brzinom za vožnju na gradilištu pod velikim opterećenjima
  • Diferencijalni motor blokiran rotacionim tasterom za lakši pristup
  • Optibrake, najmoćnija motorna kočnica na tržištu

Vozila Renault Trucks savršeno su prilagođena i gradilištima i otvorenom putu. Njihovi snažni motori i karakteristike na putu obezbeđuju visoku komercijalnu brzinu tokom tranzita, a istovremeno izbegavaju prekomernu potrošnju – poboljšavajući vašu profitabilnost.

Renault Trucks C

Odlučite se za građevinski kamion sa karoserijom koja se lako izrađuje

Naša vozila su osmišljena kako bi pomogla vašem izabranom partneru u jednostavnoj i brzoj izradi karoserije. Možete precizno da odredite međuosovinsko rastojanje koje vam je potrebno u zavisnosti od vaše delatnosti, a nudimo i nekoliko različitih priključaka za lakšu montažu delova karoserije.

 

Šasija vozila takođe ima unapred izrađene module za ugradnju opreme, provlačenje električnih kablova i za izradu međusklopa za kabinu.

Nekoliko područja ispod šasije ostaje prazno, tako da možete da se odlučite za dodavanje raznovrsne opreme u skladu sa izabranom karoserijom. Sve to radimo u bliskoj saradnji sa proizvođačima karoserije kako bismo im olakšali posao i skratili vreme potrebno za isporuku vaših vozila.

Renault Trucks C
 
Renault Trucks C

Pratite kako se koristi vaš vozni park i smanjite potrošnju

Kao što ste možda primetili, potrošnja goriva na gradilištima može da eskalira prilično brzo. Većinu vremena to je zato što se upotreba vozila ne optimizuje. Ukoliko se odlučite za Optifleet rešenje za upravljanje voznim parkom koje je osmislio Renault Trucks, možete steći detaljan uvid u potrošnju goriva u svojim vozilima i razumeti faktore koji tome doprinose. Visoka potrošnja može da bude uzrokovana stilom vožnje, prekomernom upotrebom motora u praznom hodu ili kretanjem sa velikom snagom. Optifleet vas takođe upozorava ako prekoračite postavljeni prag potrošnje. Modul EcoScore identifikuje oblasti koje vozači treba da unaprede i nudi poseban program posvećen aktivnostima na gradilištu.

Renault Trucks C

Smanjite troškove održavanja

Snaga i robusnost vozila i delova dolaze u iskušenje prilikom izvođenja zemljanih radova. Da bi se izbegli bilo kakvi dodatni troškovi i da bi se isplaniralo servisiranje vozila, Renault Trucks nudi različite personalizovane pakete održavanja. Ovi planovi su transparentni, brzo se sprovode i ne zahtevaju dugoročnu posvećenost. Trajanje rata i usluga takođe se određuje unapred. Svi radovi na održavanju se izvode u našim radionicama, od strane stručnjaka posebno obučenih za tehnologije i proizvode koje koristi Renault Trucks. Koristimo samo originalne delove kako bismo garantovali kvalitet i trajnost za vaša vozila.

U cilju smanjenja troškova, kada god je neophodna zamena istrošenog ili oštećenog dela, Renault Trucks nudi i standardnu uslugu razmene. Umesto da koristimo potpuno novi deo, obnavljamo korišćene delove u skladu sa strogim industrijskim procesom i potvrđujemo svaki element pre ponovnog stavljanja u opticaj. Kvalitet i ponašanje obnovljenog dela ispunjavaju iste kriterijume kao i novi delovi i isporučuju se sa garancijom u trajanju dve godine. Preko 2.000 delova ispunjava uslove za ovu uslugu, što je isplativije od novih delova, tako da možete da uštedite novac, bez ugrožavanja kvaliteta.

Prilagodite svoj plan finansiranja svojim lokacijama za zemljane radove

Da bi vam pomogao u finansiranju vozila, Renault Trucks nudi različita rešenja koja savršeno odgovaraju vašoj delatnosti u sektoru zemljanih radova. Naše formule uzimaju u obzir vreme izgradnje karoserije i specifičnosti delatnosti. Na primer, znamo da je godišnja kilometraža u građevinskoj industriji generalno prilično niska, tako da vodimo računa o tome da prilagodimo trajanje finansijskog plana kako bismo optimizovali operativne troškove. Vaš savetnik će vam pružiti podršku u svakom koraku prilikom izbora najbolje formule.

OBRATITE NAM SE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Pristanak na primanje komercijalnih informacija
Set canonical URL
Off