Polovni kamioni

Renault Trucks T Selection

PRAVI IZBOR ZA BUDUĆE IZAZOVE

Logo Renault Trucks Used Trucks

 

200 KONTROLNIH TAČAKA

GARANCIJA DO 24 MESECA ILI 300 000 KM*

OPREMLJEN NAJMODERNIJIM TEHNOLOŠKIM REŠENJIMA ZA UŠTEDU GORIVA


RENAULT TRUCKS T SELECTION,
NAJBOLJA POLOVNA VOZILA

 

Sa Renault Trucks T Selection, imaćete na raspolaganju malo korišćeno polovno vozilo, koje je odmah dostupno i čije su poreklo, godište i kilometraža garantovani.

 

To vozilo je odabrano, ispitano i pripremljeno od strane naših stručnjaka primenom strogih standarda proizvođača, kako na tehničkom tako i na estetskom nivou, bez ikakvih kompromisa po pitanju kvaliteta.

 

U cilju vaše sigurnosti, takvo vozilo ima garanciju proizvodača do 2 godine i 300 000 km za ključne elemente (pogonsku grupu i sistem za naknadnu obradu izduvnih gasova).

 

Pored toga, Renault Trucks T Selection koristi najnovije tehnološke inovacije, koje vam pomažu u štednji goriva. Inteligentni tempomat, automatsko zaustavljanje motora ili Optifleet opcija vam pomažu u usvajanju dobrih vozačkih navika.

 

Na kraju, sa Renault Trucks T Selection iskoristićete prednost isporuke vozila prilagođene vašim potrebama da biste u potpunosti iskoristili njegov potencijal. Vaše vozilo je priznato u celoj Renault Trucks mreži u Evropi i nalazi se u sistemu pomoći na putu 24/7.

 

Pouzdanost, performanse i izdržljivost čine Renault Trucks T Selection pravim izborom!

 

 

 

* Pogonska grupa i sistem za naknadnu obradu izduvnih gasova