Rešenje za transport

POVEĆAJTE PROFITABILNOST SVOJIH CISTERNI NA BEZBEDAN NAČIN

DISTRIBUCIJA

DUGE RELACIJE

5min
Tanker Transport Truck

Vaša transportna delatnost zahteva cisterne koje optimizuju vaš teret – s obzirom na to koliko su teški kamion i oprema. Vaše cisterne mogu da se koriste za prevoz tečnih rasutih materija ili opasnih materijala, tako da je visok nivo bezbednosti neophodan i za robu i za vozače. Renault Trucks može da vas vodi kroz postupak izbora vozila i usluga.

Cisterne: optimizujte putovanja zahvaljujući većoj nosivosti

Bez obzira na to da li prevozite ugljovodonike, tečne rasute materije ili proizvode u prahu, trebalo bi da koristite najlakše moguće kamione kako biste obezbedili dobru profitabilnost i optimizovali korisni teret. Renault Trucks D WIDE (4x2 ili 6x2) ili D 4x2 mogu da se pohvale vrlo laganom šasijom i zadovolje većinu ograničenja u transportu cisternama, bez obzira na okolinu u kojoj se koriste.

metara Ovo je prečnik zaokretanja serije D, koji je smanjen kako bi se poboljšala sposobnost upravljanja.
Tanker transporting oil Renault Trucks in Algeria

Ako vam je potreban veći kapacitet za skladištenje, dizajnirali smo Renault Trucks T Tanker. To je vozilo u kom je veliki broj delova izrađen od aluminijuma, što znači da su puno lakši:

  • Felne
  • Rezervoar za gorivo
  • Svornjak sedla

Pored toga, Renault Trucks T Tanker je dostupan i u verziji sa niskom kabinom, čime se takođe štedi na težini uz održavanje udobnosti vozača.

Verzije cisterni postoje i kod modela Renault Trucks D i Renault Trucks D Wide. Imaju aluminijske felne, prilagođene rezervoare za gorivo i slobodan desni nosač kako bi proizvođači karoserije mogli da ugrade opremu za pumpanje.

Ukratko, modeli Renault Trucks Tanker konfigurisani su za izuzetan teret. Veći korisni teret znači više robe koja se prevozi tokom svakog putovanja, a samim tim i veću profitabilnost za vašu delatnost.

Osigurajte bezbednost za vozače i robu

Ako vaše cisterne prevoze opasne materije, onda bezbednost igra veliku ulogu u vašoj delatnosti. Da bi se sprečili bilo kakvi rizici, Renault Trucks T Tanker može da se pohvali mnogim bezbednosnim karakteristikama:

  • Glavni prekidač akumulatora, lako dostupan sa zadnje i spoljašnje strane kabine
  • Ugušivač plamena na izduvnoj cevi
  • Unapred opremljen istaknutom ADR pločicom sa detaljima o vrsti i nivou opasnosti robe koja se prevozi
  • Sistem za kontrolu pritiska u gumama
  • Sedište sa uzdužnim ogibljenjem kako bi se izbeglo njihanje

Osim toga, Renault Trucks nudi efikasne obuke za vozače. Obuku vode naši stručnjaci kao deo programa Optifuel, što vam omogućuje ne samo da smanjite troškove goriva za 15%, već i da povećate bezbednost. U nastojanju da primene principe efikasne vožnje, vozači će naučiti da smanje  rizike od nezgoda. 

Tanker transport driver driving wearing a yellow jacket for safety
Driver checking a tanker attached to a Renault Trucks tractor

Upravljajte voznim parkom cisterni kako biste optimizovali isporuke

Imajući u vidu zahteve kupaca i ograničenja postavljenih uslovima vožnje i sigurnosti za prevoz cisternama, nije uvek lako optimizovati upotrebu voznog parka. Zahvaljujući pametnom rešenju Optifleet, Renault Trucks vam pomaže u planiranju putovanja, praćenju vozila, obaveštavanju o tome da li se nalaze u ADR zoni i, ako je potrebno, neposrednoj dodeli zadatka ili promeni plana putovanja. Pored toga, sa Optifleetom ćete dobiti pristup tehničkim podacima vozila (potrošnja, upotreba), kao i ukupnom vremenu koje vozači provedu na putu. Sve ove stavke će vam pomoći da upravljate voznim parkom na najprofitabilniji mogući način kako biste obezbedili svoju delatnost.

Otkrijte naša Optifleet rešenja

Produžite vreme rada vozila

U prevozu cisternama nema prostora za nepredviđene događaje, posebno kada se radi o opasnim materijama. Renault Trucks je iskoristio ovo zapažanje kao osnovu za rešenje Predict – ponudu koja obuhvata nove i inovativne usluge koje nam omogućavaju da intervenišemo na vašem kamionu pre nego što se pokvari. Kako to funkcioniše? Podaci o vašem vozilu se čuvaju na namenskoj digitalnoj platformi. U zavisnosti od upotrebe i stanja vozila, platforma će zakazati intervencije i upozoriti vašeg savetnika. Savetnik će vas zatim kontaktirati i zakazati termin za obavljanje svih neophodnih radova na održavanju u trenutku koji vam odgovara i koji ne ometa poslovanje kompanije. Stoga možete ostati konkurentni i pobrinuti se da vaše cisterne ostanu u potpunosti dostupne.

Finansirajte svoje transportne cisterne

Kada finansirate svoja vozila uz Renault Trucks, sigurni ste da ćete sarađivati sa profesionalcima koji su savršeno svesni vaše delatnosti i njenih ograničenja. Naši ugovori su fleksibilni, prilagođavaju se vašim potrebama i održavaju vaš kapacitet zaduživanja i novčani tok – bilo da se odlučite za finansijski lizing ili kupovinu na rate.

Odmah se obratite našim timovima kako bismo vam poslali ponudu i više detalja o našim ponudama.